Noen ganger driter man noe voldsomt på leggen. Da er det ofte jævlig vanskelig å få tilgivelse, men vi hjelper selvsagt til – slik at du kommer deg unna. Her har du et par ferdig skrevne unnskyldningsbrev, som du ganske sikkert får god bruk for. Bare print dem ut og send.

Til min fantastiske kjæreste!

Hei elskling! Du vil jo ikke åpne døren for tiden, så jeg tenkte jeg skulle skrive dette brevet for å prøve og forklare hva som hendte her forleden. Jeg vet at ting gikk litt for fort inne i hodet på meg, men jeg har snakket med vetrinæren og hun sier at Simba bare har overfladiske brannskader og at nesten all pelsen sikkert vil vokse ut igjen. Uansett hva du enn måtte si, så kunne dette utmerket vel ha hendt også hvis jeg var nykter.

Greia er jo at alt dette egentlig var litt din skyld i utgangspunktet; gjemme ølen min i grønnsaksskuffen?? Under en pose gulrøtter?? Alvorlig talt, jeg trodde vi var kommet litt lengre enn dette.

Det du gjorde var et klart tillitsbrudd, så jeg drakk dem selvsagt opp alle sammen. Bare for å bevise at ingen øl i verden skal få komme mellom oss! Deretter satt jeg meg på skittentøyskurven og dreit det jeg klarte. Kall det posttraumatisk stress, kall det sivil ulydighet, men husk at klærne jo uansett skal vaskes.

Du gjorde feil, og jeg gjorde feil. Nå håper jeg vi kan legge dette bak oss!

Suss fra (sett inn ditt navn her..)

——

Til min beste venn!

Tja, kompis, jeg synes jo dette er litt rart sånn egentlig. Javel, jeg knulla kjæresten din, men det var jo det jeg har sagt til deg hele tiden: hun er ikke trofast! Det må da være bedre at det var jeg som knulla henne enn at det var en eller annen fjott du ikke kjenner, eller hva kompis? Så, er alt greit mellom oss da?

Hilsen (sett inn ditt navn her..)

PS! Jeg lånte noen av DVD’ene dine! Du skal få dem tilbake snart..