I dagens VG kan vi lese at glamourmodellen Cathrine Aschim går med planer om å pumpe inn et kilo silikon ekstra i puppene. Fordi de silikonpuppene hun har fra før er så små. Et flott tiltak, og vi ønsker lykke til.

Det vi lurer på i disse tider der «alle» småjenter prøver å bli glamourmodell, der «alle» damer stiller opp på smakløse bilder i bikinier og der «alle» fikser seg silikonpupper, snøhvitt hår og nærmest bor i et solarium.. er det ingen andre enn oss som synes hele glamourgreia er UTROLIG harry?

Vi er jo selvsagt for at folk skal få velge yrke selv og sprøyte inn så mye silikon i puppene de bare vil – men herregud så harry det er. Herre min hatt så harry. Svenskehandel bare gå å legg deg – glamourmodell, DET er det nye HARRY.

Vi tror det har en sammenheng med at disse jentene prøver så INNMARI hardt. De vil så gjerne være pene, sexy og et offer for alle smågutters begjær. Men herregud så mange smakløse bilder de stiller opp på. Se gjennom bildene på Frøken Norge (www.froken.no) for eksempel. Se på bildene de har tatt selv. Jesus så harry mange av de bildene er. Vi mener sånn heeeelt grusomt harry ikledt tigertanga på panseret til en sportsbil, eller sånn «sexy» på stranda. Vi mistenker at glamourmodeller flest (samt fotografene deres) mangler enhver estetisk sans. Hadde de hatt et snev av god smak hadde de brent minst halvparten av bildene av seg selv.

Som dette bildet her:

Bilde fjernet av hensyn til modellen

 

Dette er den ganske så pene dama *** ***** fra Oslo, og bildet er et innsendt bidrag til konkurransen «Årets Beach Babe». Vi skal være forsiktige med å kritisere fargen på bikinien, men vi synes vel kanskje at det var «litt» merkelig å ta et beach-bilde på stuegulvet.. Er det bare vi synes dette ble litt «teit»? Og ekstremt harry?

Eller som dette:

 

Såkalt «sexy» på et svaberg.. Med en grusom bikini, en helt latterlig unaturlig posering og en lyssetting som får enhver hobbyfotograf til å le i skjegget. Dette er ikke sexy. Dette er bare BLODHARRY. Men dessverre er bildet talende for fryktelig mange av de bildene ungjentene sender inn av seg selv til nettsteder som deiligst.no, eller til konkurranser av ulike slag.

Cathrine Aschim har tatt karrieren et steg videre med sin nye nettside, der hun først og fremst imponerer med svindårlig engelsk. OK, så er ikke manglende engelskkunnskaper nødvendigvis et tegn på at man er så innmari dum – men det er neimen ikke et særlig godt tegn på det motsatte heller. I tillegg har hun bloggen sin, som egentlig bare kan beskrives som harry – og ikke særlig mer.

Vi er selvsagt for at jenter stiller opp halvnakne og hele den greia der, men vi synes hele trenden med «å vise seg fram» er blitt så harry og smakløs at vi ikke synes det er særlig sexy lenger. Problemet er kanskje at de prøver FOR hardt, og da blir det sjelden annet enn pinlig.

Glamourmodell – det nye Harry.

Sponset av Pro U