Noen babes når aldri opp når listene over de vakreste kvinnene i verden skal offentliggjøres, til tross for at de er smellvakre og gjenstand for mange menns skitne drømmer. Beverly Mitchell er nok ikke en kandidat til tittelen «mest sexy i verden», men hun er jo litt søt. Dessuten var jo bildet av henne som solbrent ganske morsomt. Forøvrig har hun litt fine armer, litt store flotte pupper og et forholdsvis søtt ansikt.

Ok, da. Jeg hadde jo litt lyst til å skrive stygt om de kristne igjen, og siden de kristne vanligvis ser ut som draugen selv – måtte jeg jo finne et slags alibi. Beverly spilte «Lucy» i den svært så moralistiske og kristne familieserien «7th heaven» som for tiden går på TV2 sånn rundt klokken 14 på hverdager. Du vet den serien der alle karakterene er en-dimensjonale, og der Gud er løsningen på absolutt alt. Veldig moralistisk og veldig amerikansk. Og veldig kristent.

For hva faen er det med prester og deres trang til seksuelle overgrep? Skal vi ikke bare ta å stille dem opp hele gjengen og gi dem et nakkeskudd – som de sårt fortjener? Jeg mener, greit nok at ikke absolutt alle prester bedriver seksuelle overgrep, men de som ikke bedriver slikt har nok garantert «hjulpet» noen homofile til å se at «døden kanskje er bedre enn livet».

«Jammen, dere må jo kunne respektere at vi har vår mening», sier de kristne ofte når de dømmer homofile til helvete. Nei, dere fortjener ingen respekt for deres mening. Hvorfor? Vel, la oss se på de to meningene som støter mot hverandre i homosaken:

  • De homofile mener at de må få lov til å ha samme rettigheter som alle andre mennesker. De homofile mener at de må få lov til å gå gjennom livet som homofile uten å bli forfulgt og trakassert. Dessuten mener de homofile at det må jo være deres egen sak hvem de velger å dele seng med.
  • De kristne mener at de homofile bør steines til døde. Fordi det står i Mosebøkene. Men, siden steining ikke er godtatt i Norge, mener de kristne at de homofile i det minste burde utstøtes fra alle mulige deler av samfunnet inntil de «slutter å være homofile». For homofili er synd og fører til fortapelse. De havner altså i helvete.

Det sier seg selv at vi ikke kan respektere en slik mening fra de kristne. I realiteten er de kristnes meninger i saken om homofili såpass grove at de burde vært straffbare. Hvem vet hvor mange homofile som har tatt selvmord på grunn av de kristnes meninger? Vi kan trygt anse tallet som ganske høyt. De kristne har blod på hendene, ingen tvil om det.

Likevel går de altså rundt og er så jævlig «besserwissere». De vet best, for de har lest i en bok hvordan verden er skrudd sammen. Det er jo egentlig ganske latterlig. Hadde jeg gått rundt og pratet om at jeg har en usynlig venn som heter Gunnar, som jeg kan betro meg til – så hadde jeg vel blitt ansett som sinnsyk. Men hvis denne usynlige vennen heter «Jesus», «Den hellige ånd», «Jomfru Maria» eller «Gud» – ja så er det liksom godtatt.

Man får til og med fri fra jobb for å snakke med sin usynlige venn. Anyway, jeg formelig hater kristne, og det hadde ikke kostet meg en halv kalori å kjøre over dem med min lille Aygo. Faktisk, hvis jeg så en kristen jævel stående på veien – og det var litt dårlig sikt, litt mørkt, kanskje litt snø i luften og slikt – sånn at jeg så at jeg kunne komme unna med det hele – ja så tror jeg vel kanskje at jeg hadde tråkket gassen i bånn.

Aaah. Når jeg tenker på de kristne blir jeg så eitrende forbanna. Jeg klarer ikke engang å uttrykke mitt hat mot dem på en skikkelig måte. Så, se heller på noen bilder av Beverly Mitchell – det er mye hyggeligere:

bevmitchell2.png

bevmitchell3.png

bevmitchell4.png

bevmitchell5.png

Denne posten ble gitt deg av:
Lån – Kredittkort