Gratis abonnement på Agurkposten!

Via den nydelige teknologien som kalles RSS kan du helt gratis abonnere på Agurkposten. Hva er RSS, spør du? Vel, RSS er en teknologi som innebærer at innholdet kommer til deg – istedenfor at du hele tiden må komme til innholdet. Kort fortalt: du får innholdet levert på døra, helt gratis, umiddelbart etter publisering!

Nei, vi tuller ikke. Men, hvorfor skal du abonnere? Hvorfor skal du lese Agurkposten? Vel, fordi du er mann og fordi du som mann trenger mannlig føde:

1. Det er lettvint! Du trenger ikke oppsøke agurkposten selv. Bare sett deg tilbake, slapp av og få innholdet levert hjem til deg.

2. Du holder deg oppdatert på siste nytt! Det er ikke alle artikler som havner på forsiden av Agurkposten. Noen velger vi å bare snike ut helt i det stille. Som abonnent – og bare som abonnent – får du derfor med deg disse. For vi kan ikke snike oss unna abonnentene våre!

3. Du får se lekre damer! Og hvem vil vel ikke se lekre damer?

4. Small-talk! Som RSS-abonnent er du på nett med den siste teknologiske utviklingen. Du vet noe som kanskje ikke alle andre vet. Du kan nemlig noe om RSS! Et glimrende small-talk emne å plage folk med mens du venter på bussen. Lei av å prate om været? Prat om RSS isteden!

5. Kultur! Også menn trenger kulturell kapital. Vi gir deg ikke veldig mye av dette, men littebittegrann. Ok, den var dårlig.

6. Humor! Vi er morsomme. Basta.

7. Vi er størst! Tror du oss ikke? Les posten der vi viser deg rundt i våre lokaler i Tromsø.

8. Du slipper reklame! Ja, Agurkposten er tapetsert med reklame! Det er forstyrrende, men vi har tross alt nesten 20,000 ansatte og disse krever sin lønn. Reklamen betaler lønna. Men, som RSS-abonnent slipper du reklamen. Vi har ikke reklame i RSS-strømmen vår nemlig.

9. Du er en av mange! Vi har drøssevis av fornøyde RSS-abonnenter. Nesten hundre stykker! Så mange kan ikke ta feil! Prøv du også!