Hayden Panettiere, slik vi er vante med å se henne:

Det vil si: Hayden Panettiere – slik vi er vante med å se henne: Sexy, oppdresset, hot, formfullendt. Sexy, kjøttfull rumpe, sexy armer, sexy all-over. Fine klær, flotte kjoler – uten at vi bryr oss (med mindre klærne enten er ekstremt tettsittende eller bare.. borte).

Og så har vi den Hayden Panettiere som ikke lever i rampelyset. Dette er den private Hayden Panettiere. Den Hayden vi egentlig ikke kjenner. Og denne Hayden; hun er heeeelt annerledes enn den Hayden vi jo så er vante med.

Slik ser den private og hemmelige Hayden Panettiere ut når hun tror ingen ser henne:

Ja, riktig. Hayden Panettiere liker sin egen rumpe (fullt forståelig – vi liker da også rumpa hennes). Men, at hun liker det som kommer UT av rumpa si.. ja det var egentlig litt overraskende.

Ikke for det; vi spiser da alle litt bæsj i ny og ne. Fin variasjon til det kjedelige snørret. Du vet, når helgen kommer, så er vi jo alle lei snørr. Da er det greit å kunne ta seg en skikkelig fest med litt bæsj.

Hayden Panettiere er altså akkurat som oss andre. Helt normal. Det gjør henne oppnåelig og derfor enda mer sexy. Hayden Panettiere – den ordinære og normale jenta altså.