I serien «helt utrolig» skriver vi om det helt utrolige, på en helt utrolig måte til helt utrolige tider. Helt utrolig, altså. Det utrolige er jo egentlig ikke at vi skriver om noe som er helt utrolig, men snarere om at det helt utrolige faktisk blir lest av deg. Og det er jo helt utrolig, ikke sant?

Først ut er Jørn Jamtfall. Yngre lesere kjenner kanskje ikke igjen navnet, men redaktøren kan opplyse om at Jørn Jamtfall stod i mål for Rosenborg fra 1995 til 1999, med skal vi si..eh..vekslende hell. Ok, fuck it: mannen var kanskje den aller mest usleste keeper som noen gang har ikledd seg handskene og plassert seg selv i buret. Det skal innrømmes at han var brukbar på streken, men som videoen under viser; mannen hadde absolutt ingenting i feltet å gjøre. Uttrykket «på bærtur» ble aldri brukt oftere under fotballkamper. Jørn Jamtfall var tabbenes mester, og redaktøren hadde jo egentlig tenkt å ramse opp alle tabbene hans her i denne artikkelen, men kom fram til at det ble litt slitsomt å skrive en roman over sju ekstremt tunge bind.

Men, dette med at Jørn Jamtfall var den kanskje aller usleste keeper gjennom historien, er jo ikke det helt utrolige vi skal fram til her. Det helt utrolige er ei heller det faktum at han også fikk stå en hel landskamp. Nei, det utrolige her er jo selvsagt at Jørn Jamtfall i dag jobber som..hold deg fast..keepertrener! For Rosenborg!

Jeg ler meg skakk. Og ikke nok med det; han er forsyne meg også keepertrener på landslaget! Tenk litt på dette. Tenk grundig på dette når du ler deg skakk av videoen under. Tenk at denne mannen idag har ansvaret for at våre landslagskeepere gjør jobben sin. At de ikke går ut i feltet og leker villmann.. Tenk litt ekstra på det.

For dette er helt utrolig:

Mer video på nett