En eller annen homo har nå meldt seg ut av Kristelig Folkeparti til stor glede for alle homohaterne i partiet. Og dem er det jammen mange av. Som Inger Marit Sverresen. Hun mente at det ikke var mulig å forene det å ha en mannlig kjæreste og et tillitsverv i Kristelig Folkeparti.

Og det jo greit. Står jo i Bibelen at homofili skal straffes med døden, så greit nok. Tror man på Bibelen, så tror man på Bibelen. Da får man tro alt som står der, og det er jo greit. Er man så teit, så er man så teit. Kristne er jo teite. Så greit nok.

Men, at en kvinne reiser kritikken skjønner vi ikke. Har hun ikke lest Bibelen? Står da klart og tydelig at kvinner skal holde kjeft i det offentlige rom. Hadde ikke fått med seg det tydeligvis, den godeste Inger Marit Sverresen. Vi håper bare hun ligger på en uren plass i 7 dager når hun har mensen, som det står i Mosebøkene.

Så var det dette med homoer og Kristelig Folkeparti. Er ikke det veldig rart da? Jeg mener, er ikke det omtrent det samme som å være jøde og melde seg inn Nazipartiet? Eller å søke jobb i Barnehage via en søknad der man legger ved domspapirene fra pedofili-saken du ble dømt i?

Merkelig det der.