Jeg blir fullstendig gal av folk som bestiller hamburger, uten sylteagurk, på Burger King eller Statoil. Det blir så jævla forbanna tåpelig. Enda verre er dem som ikke bare skal ha hamburger uten sylteagurk, men hamburger uten sylteagurk, ost, salat, tomat og dressing (det er overraskende mange av disse). Jeg mener; hvis man er så forbanna kresen i matveien så går man bare ikke på Burger King!

Da holder man seg hjemme.

Jeg fordrar ikke pasta. Jeg fordrar ikke meksikansk eller kinesisk mat heller. Det er vel ikke akkurat snakk om forakt her, men du fatter vel skissa skulle jeg tro. Jeg har aldri handlet pasta av noe slag. Man finner ikke nudler hjemme hos meg. Ris er jeg heller ingen fan av. Og all meksikansk mat smaker det samme, det er bare navnene som er forskjellige.

Men, jeg er ingen hysteriker.

Hvis jeg er på en eller annen konferanse eller på et møte av noe slag, og blir servert pasta – så spyr jeg ikke oppi fatet og krever burger fra Statoil. Jeg reiser meg ikke opp og lirer av meg fullstendig tanketom argumentasjon av typen “det er en menneskerett å slippe pasta!” Fordi jeg ikke er en hysteriker. Jeg dør ikke av å spise pasta. Jeg liker bare ikke smaken.

Jeg synes dessuten pasta har en konsistens som ligger farlig nære snørr. Problemet er bare at snørr smaker bedre.

Vegeterianere er som oftest hysterikere. De krever at burger king skal ha retter uten kjøtt for eksempel. Jeg må bare spørre; hva faen er vitsen med å gå rundt å lage en hel masse ekstra arbeid for stakkars Burger King ansatte? Bestill deg en Whopper Cheese, betal, spis burgeren, og kom deg til helvete ut! Ansatte på Burger King driter tynt i om rottene har blitt utsatt for dyreforsøk før de ble fanget av Burger King, kvernet og banket burgerflate. Ansatte på Burger King driter også tynt i om kyllingen i FedonWraps levde sitt kort liv i sus og dus.

De steiker burgere. Ferdig med det. Og dere vegeterianere: hvorfor tviholder dere på dette? Det å være vegeterianer er som å ha en innbilt allergi. Det blir bare så jævla dumt.

Jeg må bare få det ut; hva faen, altså hva i helvete, jeg mener, altså hva i faen i helvetes homosatans negerbøffel fjellfinnfjerthelvetesjævelhomosatan er galt med sylteagurk? Hva i satan er så himla dårlig med sylteagurk? Jeg er omtrent den eneste jeg vet om som ikke har noe imot sylteagurk. Resten av folket i denne verden bestiller konsekvent hamburger uten sylteagurk! Hva faen er dette for noe? Når ble sylteagurk så jævla ukult? Ble man enig om å hate sylteagurk på et møte jeg forsov meg til?

Jeg tror det å bestille hamburger uten sylteagurk er blitt en motegreie. Omtrent som den moten vi hadde for noen år siden der mange plutselig fant ut at de var bifile. Plutselig var halve verden bifil liksom. Men, sylteagurk? Hva får voksne folk, uten sylteagurk-allergi, til å lire av seg at de absolutt ikke vil ha sylteagurk på en satans svidd kjøttlefse med brød rundt?

Hva er det de tenker på? Kverner det tanker rundt i hodet på dem av typen: “Ja, jeg er villig til å ete svartsvidd ku full av veksthormoner, jeg er villig til å ete egg som har kommet ut av rævva på en jævla fugl, jeg er villig til å ete ris som er dyrket mellom tærne på en milliard satans gule kinesere, jeg villig til å ete ost som er laget av brystmelka til en genmodifisert belgisk okse….Men SYLTEAGURK?

NEI, DER SETTER JEG GRENSEN!!!”

Jævla idioter. Spis hjemme.