Man kan alltids bruke de store kjente reisebyråene for å få skreddesydde gode reiser, men skal man gjøre noe helt uten om det vanlige, kan man bruke mindre kjente aktører. Er Afrika drømme-reisemålet, kan Blixentours tilby helt fantastiske opplevelser på savannen, men er Asia dit du reise, kan Orkideekspressen sette opp den mest opplevelsesrike reiseopplevelsen.

Mens Lamatours er eksperter på hva man MÅ få med seg i Latin-Amerika. Europareiser som f.eks. til Monaco kan man lese om i Monacoguiden. Det kan godt hende man får billige pakkeløsninger hos andre operatører, men forhandler man med ekspertene, får man akkurat det man leter etter.

Men man skal ikke se bort fra at man alltid kan finne billigere opplegg, dersom maner villig til å bruke litt tid og søke gjennom mange muligheter. Er det viktigste å komme til destinasjonen på korteste mulig tid, eller kan man ta til takke med å bo billigere? Alle disse tingene er ting man kan tenke på før man finner den ultimate drømmereisen.

Men visste du at dersom verdensrommet er det største ønske, så trenger du ikke reise så langt. Ta turen til Kiruna i Sverige, og SpaceportSweden for den mest spektakulære reisen du kan tenke deg.