Her forleden havnet jeg i senga med Farmen-Lene. Altså den fantastisk søte Lene Marie Gislerud, som dessverre røk ut av årets utgave av Farmen så altfor tidlig. Synd, for hennes søte smil, trolske øyne, sjarmerende pupper og sensuelle armer kunne ingen av de gjenværende deltakerne erstatte. De var ikke i nærheten engang, selv om Silje (som jo vant til slutt) egentlig er ganske hot. Likevel, Lene Marie Gislerud er superhot, og vi håper vel alle at hun stiller opp i FHM eller bladet Mann i lettkledd positur en gang i nær framtid.

Anyway, var det bare jeg som reagerte litt på at deltakerne i farmen gikk rundt i klær fra Bergans? Jeg mener, her hadde jo produsentene virkelig lagt seg i selen for at «alt» skulle være som på 1800-tallet. Alt fra gård, til redskaper, ja til den lille byen de var og handlet i, var autentisk. Gammelt, liksom. Men, deltakerne? Neida. Klær fra Bergans. Jeg synes de burde sydd sine egne klær. For eksempel kunne jo Lene Marie gått rundt naken til hun hadde klart å si sine egne klær. En grei ide, synes jeg.

Men, det var dette med at jeg havnet til sengs med Lene Marie Gislerud. Jeg må nok skuffe deg umiddelbart, for det var bare en drøm. Men, en ganske merkelig én, faktisk.

Det hele begynte jo som vanlig; jeg var på byen. Traff Lene, sjekket henne opp, og ble med henne hjem. Greit nok. Vi susset litt, og jeg fikk av henne klærne. Så langt, alt vel. Men, i det jeg gikk ned på henne, så startet problemene. For, hun hadde piercet kjønnsleppene. Veldig mange ganger. Det var en hel rad med sånne små ørdobber hele veien rundt, liksom. Veldig forstyrrende. Helt sykt. Og jeg ble ganske enkelt helt satt ut.

Men, problemene var jo selvsagt ikke forbi. På langt nær.

For i det jeg skulle komme inn i henne, så startet hun plutselig å hyle.. what the fuck? Jeg var visst for skitten. Og det er jo forsåvidt greit, for i RL (Real Life) er jeg jo egentlig ganske avslappet i forhold til dette med egen kroppshygiene. Til kjerringas store fortvilelse. Jeg har alltid ment at det er viktig å finne balansen mellom å være sånn passe skitten og sånn passe ren. Og i drømmen min mente altså Lene Marie at jeg hadde tippet over til den skitne siden.

For å lage en lang story short; jeg måtte hele tiden ut på badet for å vaske meg. Under armene, i skrittet, osv. Men hver gang jeg kom tilbake til senga der Lene lå, ja så ble jeg bare sendt ut på badet igjen. Jeg ble visst aldri ren nok.

Og.. bare for å irritere meg selv skikkelig; i det jeg ENDELIG fikk klarsignal fra Lene.. JA! DA VÅKNET JEG!! Helvete. Jeg måtte gå og pisse i ren frustrasjon. Er det ikke fuckings typisk?

Anyway, ikke tenk mer på drømmen min.. se heller på disse bildene av Lene som er hentet fra hennes duell der hun røk ut på farmen. Og lag dine egne drømmer med Lene. Hvis du da ikke allerede har hatt noen.