For første og sikkert siste gang har Siv Jensen sagt noe fornuftig: » – Regjeringen hans blir ikke mer sexy av dette, men den er i hvert fall forutsigbar.» Uttalelsen er gitt til VG, og Agurkposten er forsåvidt helt enig. Anniken Huitfeldt føyer seg inn i rekken av usedvanlig lite sexy statsråder. Fra før har vi jo «fruktfatet» Magnhild Meltveit Kleppa og for ikke å glemme «Baben» Sylvia Brustad. Regjeringen bruker neppe mye tid på å besvare henvendelser om photoshoots i Playboy eller FHM for å si det sånn.

Og, så må vi jo ikke glemme at fiskeriminister Helga Pedersen ligner litt på Titten Tei.

Den nye barne-og likestillingsministeren Anniken Huitfeldt er en av de aller verste politikerne i dette landet, etter redaktørens mening. Ikke bare er hun så forbanna blek og tynn at hun ser nærmest død ut, men hun er jo også en av de mest hysteriske kvinnemennesker som finnes. Når Anniken sier at «barn og likestilling er noe jeg brenner for», så er hun veldig seriøs om akkurat det. Hun ikke bare brenner for barn og likestilling, hun nærmest freser glør i alle retninger.

Hun er garantert en framtidig leder av Kvinnegruppa Ottar, og redaktøren kan ikke tenke seg annet enn at hennes mann må være en skikkelig tøffel. Noe annet hadde hun sikkert ikke godtatt. Jeg tipper hun bruker lakk og lær i senga, og har sikkert et relativt høyt forbruk på innkjøp av pisker.

Forresten, hva faen skal man med en egen statsråd for barn og likestilling? Man har da allerede minst 10 statsråder som jobber utelukkende med dette fra før.