Vi vet jo alle at fotballspillere er små drittunger som løper rundt etter en ball på en rektangulær gressplen. At de også har egen IQ skrevet på ryggen, kommer vel heller ikke som en spesielt stor overraskelse.

Men, det begynner nesten å bli latterlig nå faktisk. For det finnes tydeligvis ingen grenser for hvor dumme disse barna innynder seg å være. Vi skal ikke gå rundt grøten her, bare komme med noen små eksempler som beviser hva vi mener:

  • Vidar Riseth gikk hardt ut mot TV2s fokusering på at Oliver Occean går opp i dueller med albuene først. Etter Riseths mening var ikke problemet at Occean går opp i dueller og slår ut motspilleres tenner med albuene, men at TV2 altså velger å fokusere på det. Hallo i luken, sier vi bare. Og dette kommer fra en spiller som i en seriekamp mot Tromsø først grisetaklet en Tromsøspiller, for deretter å legge seg ned å ynke seg som en liten skolejente for å få enten dommerens sympati eller bare for å få ut en hemmelig personlighet eller noe. Den samme Riseth var 2 minutter etter oppe og løp igjen som om ingenting skulle skjedd. Hallo mann økseskaft. På hvilket tidspunkt kommer Riseth til å begynne å skjemmes? Vi tipper aldri.
  • Det unektelig litt morsomt at fotballspillere syter og klager over at de må bare spille sååååå mange kamper, og at kampene bare er såååå lange og at alt er så tungt og slitsomt. Hallo i luke 19; dere kaller dere toppidrettsutøvere. Likevel klarer dere bare såvidt å spille 90 minutter – med pause – uten å få krampe. Jævla sytpeiser! Basketspillere i USA spiller over 80 kamper bare i grunnserien. Og deretter er det sluttspill med best-av-sju-kamper. Til sammen, hvis man når NBA-finalen, spiller godt over 100 kamper. Det finnes ikke en fotballspiller i verden som spiller over 50 kamper pr sesong. Faktisk. Er fotballspillere lite reflekterte? Ja. Er de forvokste drittunger? Absolutt.
  • Redaktøren har hatt den personlige «glede» i å overvære et par Tromsøspillere i byens biljardhall. Deres oppførsel var bare pinlig. Roping, hoijing, greit nok. Men, litt pinlig når man nærmer seg 30 år kanskje? Og så: én av dem slengte en biljardkule i veggen etter å ha tapt et parti. Og køen? Tja, den gikk samme veien. Pinlig? Veldig. Barnslig? Absolutt? Det skremmende er at det var BARN på toppen 8 år i hallen som oppførte seg MER modent og MER reflektert enn disse idrettsutøverne. Det sier en del. Til og med de ansatte skjemtes på spillernes vegne.

Gode bevis på hvor dumme fotballspillere er, men vi har valgt det beste til slutt. For, når man er fotballspiller på det engelske landslaget har man jo sikkert et helt greit dametekke. Og, når man bruker dette sikkert helt greie dametekket på å bli gift med Cheryl «Sexbomb» Tweedy fra jentegruppa Girls Aloud, ja da SKULLE MAN JO TRO AT MAN KLARTE Å HOLDE SEG TROFAST, eller hva???? Neida, ikke Ashley Cole. Han drakk seg sørpedritings han, og havnet til sengs med ett eller annet forfyllet damemenneske. Helt fantastisk.

Spør deg spørsmålet nå: Hadde DU vært utro hvis du hadde vært gift med denne dama:

For en absolutt helt grisedeilig dame! Hadde du vært utro hvis du hadde fått denne bomben på kroken? Hadde du det??? Neppe. DU er jo ikke fotballspiller.