I lys av at jeg lider av intet mindre enn tre forholdsvis alvorlige kroniske sykdommer har jeg aldri vært mer likegyldig til noe krav fra arbeidstakerbevegelsen. AFP, altså en sånn slags mulighet til å gå av med pensjon før man egentlig når pensjonsalder blir for en som meg en ganske meningsløs ordning.

Jeg trener aldri. Jeg har et svært usunt kosthold. Jeg har en stillesittende jobb og bruker særdeles sterke medisiner. Man kan trygt slå det fast først som sist; jeg blir neppe pensjonist. Jeg er heldig hvis jeg blir stort eldre enn 50. Det gjelder å stikke fingeren i jorda og finne ut hva tempraturen er. Og i jorda er det pr idag permafrost.

Ikke for det; jeg unner de som faktisk klarer å bli så gamle en brukbar pensjon. Joda. Jeg gjør jo det. Men, det overrasker meg at så mange er opptatte av dette sett i lys av at Ola Nordmann neppe har sett verre dager rent helsemessig. Vi kan trygt innføre AFP. Jeg ser ingen fare med det faktisk. For i realiteten er jo dette en ordning som svæææært få vil få særlig nytte av, siden de uansett ligger under torva lenge før de fyller 60.

Og, en streik ønsker jeg selvsagt velkommen. Hvorfor spør du? Fordi noen av de første som blir tatt ut i streik er de som jobber på bryggeriene rundt omkring.. Vi vil dermed kanskje endelig få en periode der folk IKKE går fulle i gatene til alle døgnets tider. Og kanskje det endelig blir mulig å få en stille weekend for en gangs skyld uten at fulle idioter renner rundt husveggene?

streik mer enn gjerne. Og ta gjerne med dere de som jobber i skattevesenet også. Jeg frykter nemlig skattesmell denne gangen, og hadde mer enn gjerne sett at jeg hadde fått en ganske brukbar utsettelse på dette. Så dere må gjerne streike dere i skattevesenet. Samtidig. Dere som jobber i inkassoselskapene? Kan ikke dere også streike litt? Bare noen få år?

Vær så snill.

Diskuter katt – katteforum