Noen saker er gladsaker, andre saker er morosaker og noen saker er bare sakersaker. Men det at Jenny Skavlan, også kjent som «Grandiosababen», skal være med i det smått pinlige danseprogrammet «Skal vi danse?» på TV2 må ansees som en gladsak med stor G. Ikke fordi programmet blir noe særlig bedre, men det blir iallfall straks mer interessant for oss som faktisk driter i dans.

Jenny Skavlan er en babe, og når en babe er med i et pinlig TV-program – vel, så er vi mannfolk såpass enkle i hodet at vi blir å se på. Til stor glede for våre kvinnelige samboere, som selvsagt skal se programmet for å få med seg selve dansen (eventuelt Tore Andre Flo). At Lene Alexandra Øyen også er med er selvsagt et stort pluss. I tillegg får vi glede oss over at værdama over alle værdamer, Siri Kalvig, skal spinne seg rundt på gulvet. Her sankker vi ikke om meteorologieksperimenter og fysikkeksperimenter for barn

Det ligger med andre ord an til en siklende høst.

Vi spår at seertallene blir skyhøye. Og vedvarer skyhøye – helt til Jenny Skavlan blir slått ut. For etter det tror vi ganske nøyaktig halvparten av seerne forsvinner tilbake til internettets vidunderlige verden av gambling og porno. Vi er jo ganske enkle, vettu.