Fikk en noe merkelig e-post her om dagen fra en som tydeligvis var ganske så indignert over en artikkel jeg visstnok skal ha skrevet om Klassekampen, venstresidens bibel. Han kallte meg både det ene og det andre, og svor blodhevn og det som verre var. Vel, jeg skjønner at han er sint. Og jeg har bare lyst til å minne ham om hva sinne kan føre til.

Eller mer riktig; la oss kort oppsummere venstresidens gode gjerninger de siste hundre åra. Disse «gode» gjerningene er alle sammen gjennomført av venstresidens håndlangere og største stjerner. Venstresidens utstillingsvinduer, for å si det sånn. Desse utstillingsvinduene sammenfaller tilfeldigvis ganske så godt med listen over de verste folkemordene de siste hundre åra:

  • Sovjetunionen: Vanskelig å si hvor mange kommunistene tok livet av her, men tallet skal ha vært rundt 40 millioner. Sannsynligvis er tallet mye høyere enn dette. Det var jo liksom ikke fri presse i Sovjet, liksom. Den klarte største stjernen var Stalin – en mann som ble bejublet av Norsk venstreside.
  • Kina: Maoistene, eller kommunistene som vi vel må kunne kalle dem, drepte rundt 50 millioner. Ikke verst bare det. Kina skulle tilbake til 1800-tallet med hest, kjerre og det enkle liv. Les Maos lille røde for mer informasjon, eventuelt kan du skumme gjennom Arbeiderpartiets partiprogram.
  • Kambodsja: Pol Pots Røde Khmer tok livet av 3 millioner av sine egne. Og ja, du gjettet det sikkert; Pol Pot var kommunist. Norsk venstreside var på besøk i Kambodsja og uttalte etter besøket at «dette var flotte greier». Jaja. Dem om det.
  • Nazi-Tyskland: Adolf Hitler var nasjonalsosialist. Vi sier ikke mer. Det eneste positive vi kan trekke ut av dette er vel at hele verden, til og med sosialistene, fordømte det Adolf Hitler gjorde. Sånn sett kan vi ikke bebreide sosialistene for noe som helst her, men vi har lyst til å minne om at fascisme sånn egentlig bare er drømmen om en sosialistisk stat der alle innbyggerne er soldater. Så vet du det.

Ja, det var de verste folkemordene i nyere tid. Hvis vi skal trekke tråden videre, så kan vi jo nevne at det kommunistiske Nord-Korea er verdens kanskje aller mest innestengte og trasige land, ledet av en galning som etter sigende snakker sånn rundt regnet 3000 språk flytende. Ifølge regimet slo alle stjernene kollbøtte da galningen ble født – omtrent som en moderne Jesus. Jaja. Er man sosialist, så er man sosialist liksom.

Samtidig er det jo litt morsomt å minne om at Sør-Korea akkurat har arrangert Fotball-VM og at befolkningen der har samme levestandard som vi har i Europa. Og, ja du gjettet det sikkert; Sør-Korea er et land som har blitt styrt etter kapitalistiske prinsipper.

Skal vi strekke strikken litt langt, så kan vi jo slå fast at:

  • Sosialisme, kommunisme, fascisme, nazime og maoisme har ført til utryddelser av rundt 100 millioner mennesker, fattigdom og nød blant de som overlevde, og rent generelt bedritne forhold. Idag er de fattigste landene i verden alle sammen kommunistiske stater. Tilfeldig?
  • Kapitalisme har ført til stor utbredelse av Coca-Cola, Burger King og Nike. Tilfeldig?

Vi hadde bare lyst til å minne deg på dette før du går og stemmer neste gang… Husk at å stemme rødt betyr at blodet flyter. Så husk det når du står det med stemmeseddelen til Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti eller Rødt i hånden.

Ikke om etterpå å si at vi ikke advarte deg.