De kristne mener i ramme alvor at homofili kan «kureres». Bare man tror hardt nok på vår herre, liksom. Andre mener at healing kan kurere alt fra leddgikt til kreft. Noen plages med høyt blodtrykk, og enkelte har kanskje noen skrubbsår. Javel, men behandlingen er her, så frykt ikke for framtiden.

Den effektive behandlingen kommer nemlig i form av en kvinne som er så perfekt, så sexy, så kvinnelig, så sensuell – at det nesten går rundt i hodet på en stakkars redaktør. April Scott har vært særdeles heldig med utseendet for å si det sånn. Hun stod nok i første rekke da Gud skulle dele ut arbeidstegninger. For April Scott er laget etter en arbeidstegning det lukter godt håndverk av. Gud hadde tydeligvis en meget god dag ni måneder før 29. januar 1979 – April Scotts fødselsdag. Kanskje Gud hadde tatt vare på seg selv og spist godt. Hvem vet, men en ting er sikkert; Gud skred til arbeidet med usedvanlig stor iver.

I ærlighetens navn tror vel heller ikke redaktøren at homofili kan kureres, i og med at homofili liksom ikke er en sykdom – men hvis det var sånn at homofili var en sykdom (og derfor kunne kureres) – så kan vi vanskelig se en mer effektiv kur enn å nistirre på April Scott i noen timer.