Stygge tunger har sagt om kvinnefotball at «ikke er det fotball, og ikke er det kvinner». Andre hevder at kvinnefotball strengt talt egentlig er noe for paralympics. Atter andre gir seg vel egentlig faen.

Men, nå satses det endelig på kvinnefotball igjen. Norges fotballforbund går inn med mange millioner kroner som skal brukes til administrasjon og markedsføring, og Tv2 gir kvinnene sårt tiltrengt oppmerksomhet via et eget program som skal gå på TV2 Zebra. Det har også blitt laget en slags reklamefilm for årets kvinneserie, der man vel ikke akkurat spiller på de kvalitetene Kvinnegruppa Ottar helst hadde sett at man hadde fokusert på. Neida, for her spiller man stort på sex, og lykkes selvsagt. Når man stikker fingeren i fitta, så blir det for første ingen barn, men man finner også ut at det sjelden lukter særlig godt der inne – uvisst av hvilken grunn.

Fotballjentene blir filmstjerner

Røa-spiller Lene Mykjåland er superheltinne og privatdetektiv i Tv2s lille reklamespot for sitt nye program om kvinnefotball. I andre roller finner vi Mini Jakobsen og Davy Wathne. Gøy for dem, sikkert.

 

Hele filmen kan du se på TV2sporten.no – hvis du skulle være interessert. Og det er du sikkert, spesielt etter at du nå har sett bildene over, som er hentet fra filmen.

Nye regler i årets serie

Men det er ikke bare reklamefilmer som er nytt denne sesongen. For Fotballforbundet har jo skjønt at den eneste måten man kan få opp interessen for kvinnefotball faktisk er å spille på sex. Dette har gitt seg utslag i noen nye regler som blir innført allerede fra første serierunde. Agurkposten kan som første seriøse nyhetsmedium referere noen av de nye reglene:

  • Alle spillere skal spille i bikini
  • Hvis man scorer et mål må én spiller på motstanderlaget ta av seg trusa. Hvis alle spillerne på et lag mangler trusa, blir resultatet i kampen satt tilbake til 0-0. Deretter starter man på nytt og spiller til også alle spillerne på det andre laget mangler trusa. Skjer dette ikke innenfor en tidsramme på 90 minutter blir kampen til slutt avgjort ved gjørmebryting.
  • Spillere som scorer et mål MÅ ta av seg på overkroppen og løpe rundt hele banen slik at publikum får noe å klappe for. Et lag får plusspoeng hvis to spillere kliner etter at et mål er scoret. Det laget som har flest plusspoeng ved sesongslutt får spille inn en pornofilm regissert av Harald Zwart. Filmen har den foreløpige arbeidstittelen «Lange flate hengpupper». I sentrale roller finner vi Pia Tjelta, Ane Dahl Torp og Mia Gundersen. Nicolai Cleve Broch skal spille rollen som Gud.

Heldigvis er ikke dette alle forandringene som skal skje denne sesongen. Fotballforbundet sliter imidlertid litt med kreativiteten for tiden, så Agurkposten har blitt bedt om å hente inn nye forslag. Har du et godt forslag så setter vi pris på om du legger dette i kommentarfeltet, så vil vi viderebringe de beste forslagene til fotballforbundet. Takk for hjelpen!