En lensmann har akkurat gått ut og påstått at den nye kjønnsnøytrale ekteskapsloven vil føre til økt kriminalitet:

– Jeg er redd for konsekvensene av oppløsningen av familien. Ved å ha to foreldre med samme kjønn vil man mangle rollemodeller og man vil få identitetsforvirring, og det kan føre til økt kriminalitet, fastslår lensmann Asbjørn Skåland i Flekkefjord overfor Vårt Land.

Agurkpostens redaktør deler selvsagt lensmannens bekymring. Det å la homser sette igang med å lage barn kan jo ikke føre til annet enn vold og krig. Tenk deg forvirringen når de to homsene plutselig får lov å lage barn, men ikke skjønner helt hvem som skal bære det fram. Og hvem skal ha mensen? Og hvem skal ha pms hver måned? Det blir jo selvsagt bare rot.

Men over til noe mye viktigere.

For Lettmelk fører til økt vold! Ja. Du har selvsagt tenkt tanken selv, men har sikkert bestemt deg for å glemme hele tanken av ren redsel. Utrolig skremmende faktisk. Lettmelk fører lett til krig og vold. Her er den meget enkle tankerekken:

  • Mennesker som drikker Lettmelk må kunne ansees som ganske sunne. Melk er jo sunt. Det vil si at disse menneskene sikkert ligger unna Cola. Coca-Cola er USAs viktigste bedrift, og et internasjonalt flaggskip for amerikanske interesser. Folk som drikker lettmelk er dermed med å svekke USAs stilling internasjonalt, og dette kan lett føre til at folk mister jobben på Coca-Colas fabrikker. Disse fabrikkene finnes over hele verden, til og med i Norge. Når folk mister jobben, drar de lett på den lokale puben og drikker seg dritings. Når folk, som dessuten er arbeidsløse, drikker seg dritings sammen, blir det lett slosskamper. Og slosskamper er vold!! Tenk på det neste gang du tar deg et glass Lettmelk!
  • Det har blitt rapportert fra sikre kilder at både Adolf Hitler, Josef Stalin og Pol Pot drakk Lettmelk ganske jevnlig. Disse folka stod bak forholdsvis mange mord. Og vold! Disse tre karene, godt hjulpet av sitt forbruk av Lettmelk, likviderte ca 50 millioner mennesker. Tenk det du. Dessuten har vi det fra ganske sikre kilder at David Toska drakk minst to glass lettmelk under planleggingen av det fatale Nokas-ranet i Stavanger. Han som ble frikjent i rettsaken etter ranet drakk kun vann. Enough said.
  • Lettmelk baklengs blir «klemttel», som faktisk betyr «jeg slår deg faen ihjel med en hammer og dytter deg ned den fjellskrenten etter å ha pisket deg over ballene med en rusten vaier» på gammel-hebraisk.
  • Lettmelk er en veldig hvit drikk. Dette er jo selvsagt svært diskriminerende overfor våre mørkhudede venner. Først blir de hundset over flere hundre år, drevet som slaver i USA, og nå drikker alle altså en kjempehvit drikk. Det er jo svært rasistisk, og alle burde heller drikke Cola – som jo er en svart drikk – i sympati med slavenes prøvelser. Og det verste er jo selvsagt: Når melka blir sur, da blir den GUL. Og hva faen er det annet enn svært rasistisk overfor våre venner i Sør-Øst Asia? Gul er sur? Faen heller.

Disse bevisene på at Lettmelk fører til økt vold taler for seg selv, og Agurkposten kommer snarest til å skrive et krasst brev til Regjeringssjef Erik Solheim der vi krever et umiddelbart forbud mot Lettmelk. Vi tror likevel at vi må gå lenger, og kommer til å kjøre noen annonser i avisen der vi setter fokus på folks holdninger.

Ikke helt ulikt slik Lensmannen har gjort i homosaken.

Sponset av Julemiddag