Straks er det duket for årets kåring av Frøken Norge, altså den konkurransen der det jo faktisk handler om å være penest, men der det selvsagt offisielt heter at det hele handler om å ha liksom den beste personligheten. Som jo selvsagt er crap. Frøken Norge er en skjønnhetskonkurranse og ingenting annet. Og. Agurkposten liker faktisk konkurranser som dette.

Hovedsaklig fordi det alltid er bra med haugevis med pene damer på skjermen. Samtidig. Det liker vi. Og så går de jo rundt i bikini halve programmet. Hva er det liksom man skal kunne kritisere? We like it. We like it a lot.

Den rent kritiske vinklingen i denne artikkelen handler forsåvidt ikke om Frøken Norge, men om det hals-over-hode store antallet bimbos som prøver å bli den neste Lene Alexandra eller Aylar Lie. Man ser dem overalt. Ikke for det; de er jo vakre og sexy, og vi liker jo selvsagt at de tar av deg klærne for en femmer, men vi er likevel nødt til å komme med et aldri så lite hjertesukk.

For, i den maskuline verden, altså i «The Man’s World», finner man noe tilsvarende. Altså kronidioter som har ett eneste fokus her i livet; nemlig kroppen sin. Vi snakker selvsagt om boleridioter. Og også her har det jo tatt helt av. Man må nærmest ha øynene igjen 24-7 for å slippe å se disse overdimensjonerte tullingene med ringer og smykker over hele kroppen, som (grøss) ofte bare er tildekket av en slags t-skjorte uten armer. Eller t-skjorte? «Serviett» er vel en mer passende beskrivelse.

Bimboene som tar solarium fem timer daglig, trener på helsestudio, tar silikonpupper, legger ut nakenbilder av seg selv på deiligst.no, og rent generelt bare er noen jævla dukker – er faktisk den kvinnelige versjonen av de mannlige bolerklumpene. Vi liker ikke noen av delene. Og ihvertfall ikke bolerne.

Det er noe med dette at hvis man bryr seg så inne i helvetes mye om hvordan man ser ut og hvor store muskler man har, så blir det lite tid til andre aktiviteter. Bolerklumpene (eller bimboene for den saks skyld) leser neppe Henrik Ipsen på senga for å si det på den måten.

Agurkposten liker jo selvsagt kvinner. Hallo, liksom. Men, AG vil ha naturlige former, naturlig skjønnhet uten et lag av maling på utsiden og rent generelt sunnhet. Vi liker litt kjøtt på kroppen og litt dissing. Kvinner skal ha litt dissing. Det er bare sexy med litt underhudsfett og litt rumpe. Vi liker det. Heldigvis har AG funnet en deltaker i årets Frøken Norge som ikke bare ser sunn ut, men som sikkert er det også. Vi tror ikke at det disser nevneverdig når Marte Håpnes beveger seg rundt i Alta, men vi kan jo alltids fantasere om at det gjør det. Hun er vår favoritt, og hun er det fordi øynene hennes faktisk er ganske porno. Så får vi heller overse det faktum at hun er noe tynn. Men, hun er jo bra ung, så formene kommer nok etterhvert.

Greia er at hun er en harmonisk og sunn kvinne i en flott kropp med killer eyes, og det liker vi. Hun er ingen bimbo og hun studerer sikkert noe vanvittig kjedelig. Likevel, stem på henne når Frøken Norge drar seg mot slutten. We like it, we like it a lot. Bare se her:

marte2.jpg

marte3.jpg

marte4.jpg

(Alle foto: pressefoto froken.no)