Henrik Asheim er nyvalgt leder i Unge Høyre etter min gamle venn Torbjørn Røe Isaksen. Det blir litt som å hoppe etter Wirkola dette, men Henrik er en dyktig og driftig kar som sikkert går løs på jobben med sedvanlig iver og krummet hals. Lykke til, fra alle oss her i Agurkposten.

Selv har jeg møtt Henrik Asheim flere ganger opp gjennom årene. Jeg irriterte ham alltid med å alltid være helt totalt useriøs og bare ville tulle. Spesielt under tale- og debattkursene. Jeg kunne fort finne på å fortelle grisete vitser tatt helt ut av en hver sammenheng – kun for å få fram et svært billig poeng.

Og under grilling konsentrerte jeg meg stort sett om å kødde. Kødding er jeg bra på, og det er jo litt morsomt når søringer som Henrik blir fly forbanna på meg bare fordi jeg ikke har lyst til å være sånn indoktrinert Høyresnobb.

Den første talen til Henrik som nyvalgt Unge Høyre leder bar preg av at Henrik ikke er den samme gudbenånede taleren som Torbjørn Røe Isaksen, men det er det tross alt få som er. Henrik er noe mer kjedelig enn Torbjørn, men det behøver nødvendigvis ikke å være så veldig negativt at man nå får inn en høyremann som ser ut som en høyremann. Torbjørn gjorde jo nesten et poeng av å gå ubarbert. Den nye lederen vil nok framstå langt mer polert.

Men, kritikken hans mot Trond Giske synes jeg blir litt billig. Henrik beskylder nemlig Giske for å tro at jobben hans er å klå på Mira Craig. Og på en måte er vi selvsagt enige. Men, ærlig talt: hadde vi vært noe her i verden hadde vi også benyttet oss av alle muligheter vi hadde til å klø på sexy damer. Og særlig Mira Craig.

Vi skjønner Trond Giske veldig godt faktisk. For hun er jo bra sexy da. Det eneste vi ikke skjønner i denne saken er hvorfor Mira Craig lot en impotent trønder med hentesveis, overbitt og svette armhuler klå på henne. DET er et mysterium det. Det blir som at Jessica Alba står fram med sin nye kjæreste Per Olaf Lundteigen.

What the fuck, liksom?