Jenny Skavlan er visstnok niesen til kanskje mer kjente Fredrik Skavlan, men det er ikke noe vi gidder å bruke tid på. Jenny Skavlan er nemlig på full fart inn i alle heterofiles mest skitne fantasier, ikke helt merkelig all den tid Jenny Skavlan er så inne i helvete digg at det virkelig sparker i testiklene. Det går rundt i hodet på selv den mest konservative biskop. Vi andre er jo sjanseløse. Testiklene roper ut, og må tømmes. Det renner i strie strømmer, og mer skal det bli.

Såpass digg er hun, Jenny Skavlan, at hun til og med har sin egen fanklubb-/gruppe på Facebook, der du kan joine 1,084 andre Jenny Skavlan diggere. Du kan også se flotte bilder av denne sexy godbiten, som sikkert kommer godt med. Husk fantasiene.

Gruppen heter, ikke overraskende, Jenny Skavlan er DIGG. Redaktøren er allerede medlem, og besøker gruppa hver gang ny seksuell stimuli er påkrevd. Husk fantasiene. Jessica Alba funker jo selvsagt, men det er noe spesielt med Norske jenter. De er liksom mer «nære». Man kan jo, kanskje, risikere å støte på norske jenter som Jenny Skavlan på gata – og det gjør det hele litt pirrende. Veldig pirrende.