Målt i kroner, øre, problemer, vold og konsekvenser må alkohol være den suverent mest ødeleggende faktor i ethvert samfunn der man lar alkoholen flyte fritt – som i Norge. Ola Dunk drikker seg bæsj-møkkings både titt og ofte, og påfører samfunnet ekstreme utgifter hver gang. Tenk på de enorme ressursene eksempelvis politiet må sette inn hver jævla helg. Tenk på akuttmottakene på sykehusene. Tenk på fyllekjøringen og de påfølgende krasjene. Tenk på volden. Tenk på de stakkars barna som sitter hjemme og er redde fordi far plutselig er blitt så «rar».

Målt i konsekvenser for samfunnet kan både tobakk og narkotika bare gå hjem og legge seg. Alkoholen vinner suverent.

Jeg er avholdsmann. Fanatisk sådan. Ikke fordi jeg er kristen eller noe sånt, for så crazy er jeg ikke, men jeg blir rett og slett så søkke elendig av alkohol at jeg bare har valgt det hele bort. Og prisen jeg må betale? Vel, jeg har bedre økonomi, bedre helse og kan bruke søndagene til eksempelvis trening istedenfor å ligge å spy. Dessuten må jeg betale den trange prisen det faktisk er å slippe å komme i slagsmål med folk som er større en meg. Jeg er stor i kjeften vettu, og særlig etter noen kasser pils. Dessuten er de fleste større en meg.

En gang i framtiden håper jeg alkohol blir totalt forbudt. Rett og slett fordi jeg både hater og er redd fulle folk. Jeg er ikke på noen måte redd narkomane – for de holder seg for seg selv og holder stort sett kjeft og sånn – men fulle folk? Å herre min Judas så jævla irriterende de er. Roping og hoijing. Hele helvetes natten. Og så er de jo så forbanna sosiale og ustabile. Man vet aldri hvor man har dem. I det ene sekundet er de glad i deg og vil gi deg en klem og gråte på skulderen din, og i det neste skal de drepe deg.

Dessverre viser det seg at det liksom ikke er de smarteste i denne verden som drikker seg drita hver helg. Det er jo de dummeste. Taperne. Loserne. Utskuddene. Som vi ser et godt eksempel på nå i påsken: For til Strømstad kommer Ola Dunk på fylletur i sine mer enn harry biler. «Harrytur» kalles det hele, og resten av Norge vrir seg i skam. Det er rett og slett ekstremt flaut det Ola Dunk foretar seg over hos Søta Bror nå i påsken. Ekstremt flaut.

Slik jeg ser det har vi her en gylden mulighet til å kvitte oss med utskudd vi absolutt ikke har bruk for. Det vi burde gjort var jo å stenge grensen til Sverige straks siste Harry-bil var over, for så å nekte dem å komme tilbake. Svenskene hadde nok protestert heftig på noe slikt, for de vil sikkert heller ikke disse idiotene – men faen heller. Vi kan jo ikke bry oss med alt heller. La svenskene sette en kule i panna på dem da, who cares?

Det finnes vel bare ett legitimt argument for alkohol, så vidt jeg kan erindre: Det er mange som treffes og blir kjærester i fylla. Dette er et dårlig argument, og jeg skal forklare hvorfor:

Vi er allerede alt for mange mennesker på denne planeten. Ethvert tiltak som kan begrense befolkningsveksten vil bli tatt imot med åpne armer. Det er allerede for lite mat, for liten plass og for små ressurser til å tekkes de menneskene vi allerede har. Blir det ikke snart slutt på veksten må vi nesten begynne med vilkårlige henrettelser utifra loddtreknings-prinsippet for å bremse utviklingen. Dette blir de sikkert å begynne med i Kina snart (det ser ut som de allerede har startet i Tibet, faktisk).

Summa Summarum: Forby alkohol. Eventuelt: gjennomfør Troms Unge Høyres glimrende forslag om å innføre alkoholsertifikater der man må vise seg skikket til å håndtere alkoholen før man får tilgang til den. Tenk på det som et bilsertifikat. Du kan miste det, og må kanskje gjennomgå en opplæring på forhånd. På den måten kan vi begrense iallefall noen av skadevirkningene fra drikkingen.

Godt forslag.

Denne posten ble gitt deg av:
Lån – Kredittkort