Vi nordmenn er noen forbanna idioter, unnskyld at jeg påpeker det. For, hva faen er dette hysteriet rundt den forbanna Sola? Vi lever nesten på nordpolen for helvete! Her er det faen hverken varmt eller solrikt! Få det inn i de forbanna små hjernebollene deres! Slutt med det helvetes hysteriet bare den forbanna sola ikke viser seg på tre timer i løpet av Sommeren: – Det er ikke SOL! Vi bare MÅ til Syden! Nå!

Jeg for min del HATER solen. Verste jeg vet. Jeg klarer faktisk ikke å finne noe som er verre enn den forbanna sola, kanskje med et unntak av Øystein Hedstrøm – men det er jo en “given”. Sola er faktisk bare en forbanna plage. Iallefall for meg.

Jeg skal være konkret:

1. Den skinner på Tven sånn at man faen ikke får med seg noe som helst.

2. Den gir meg masse gikt fordi betennelsen i knærne blir aggressiv av varmen.

3. Den gjør det grusomt å våkne. Soverommet holder plutselig 700 varmegrader.

4. Dessuten må man høre på all gnålingen. “Nå må du komme ut i finværet! “Sitte inne hele dagen, går jo ikke ann!”

5. Den fører til at enda flere idioter drikker seg dritings, fordi “pils i sola” visstnok er noe helt “spesielt”. Og så må jeg høre på alle idiotene som skal hjem fra byen og som liksom har skrudd volumet på egen stemme på max styrke. Gud dere skal være glad for at jeg er en giktbrudden stakkar og ikke verdensmester i tungvektsboksing! Det hadde blitt juling på dere hele hurven.

Summa Summarum: Jeg håper på oppholdsvær i sommer. Med skyer, sånn at sola ikke gjør meg så faens varm.

Og til dere idioter som faen er helt hysteriske etter den forbanna sola: Ta til helvete å flytt til Syden!