Dagbladet skriver idag at det er en «Camp Nude» på Roskilde – der man kan gå rundt naken og la ballene flagre i vinden, som det heter på fint. Agurkpostens redaktør har vært på nakenstrand to ganger i sitt liv.

Den første gangen var redaktøren ca 14 år, og familien ferierte i Piteå. En del av stranden var nakenstrand, og jeg og en kompis bare måtte traske bort (fullt påkledde) for å ta dette i nærmere øyensyn. Det var skuffende greier, og litt morsomt. For, nakenstranden var nemlig atskilt fra den «vanlige» stranden med et tau og et lite skilt. Og akkurat der skillet var, ja der var det STAPPFULLT med folk som lå fullt påkledde med øynene klistret på den nakne siden.

Det skuffende var jo selvsagt, etter å ha trasket gjennom hele nakenstranden, at det stort sett var tjukke, tyske, gamle, sure gubber der. Hvis du er blant dem som lever i den villfarelse om at nakenstrender består av flotte og storbrystede vakre kvinner som løper ut i bølgene akkurat som på Baywatch – vel, tro om igjen. Å gå gjennom en nakenstrand er omtrent like opphissende som å se et glass kaldt vann bli lunket.

Den andre gangen var på Lanzarote, der den unge redaktøren var på en slags behandlingstur for revmatikere. Vi var faktisk ikke klar over at vi befant oss på en nakenstrand før en vakker kvinne plutselig spaserte over stranden og ut i bølgene. Det må ha vært mitt første erotiske øyeblikk. Dessuten var dette et ganske godt bevis for at de ikke bare er tjukke tyske menn som befinner seg på nakenstrender.

Men, de tjukke og tyske mennene med små peniser – de er i ganske klart overtall for å si det sånn.