Den rød/grønne regjeringen skulle være det stabile og forutsigbare alternativet til kaoset på borgerlig side. Jommen sa vi smør. Vi har vel aldri opplevd mer rot, flere løftebrudd og pinlige saker enn under denne idiotregjeringen. Helt fantastisk. Ikke bare består idiotregjeringen av tre partier som faktisk demonstrerer mot seg selv, men den består også av statsråder som tydeligvis lever på helt andre planeter enn oss andre.

Vi gidder ikke å ramse opp alle løftebruddene, siden vi tross alt ikke har tid til å skrive en ti-binds murstein, men vi har litt lyst til å gi regjeringen ros på et ganske viktig punkt:

Fordi med alle løftebruddene, alle demonstrasjonene på plenen på stortinget, alle ansettelsene som det lukter kameraderi av, alle flausene, alle de pinlige avsettelsene og ikke minst den utrolige evnen til å hele tiden påstå at «jo, dette var en suksessregjering dere!», så har idiotfolket idiotregjeringen styrer aldri vært mer interessert i politikk! Idiotregjeringen er dermed meget bra for demokratiet, faktisk. Det høres kanskje litt teit ut, men det er tilfelle. Aldri har flere fulgt med på politiske debatter på TV, Radio eller på videoer på nettet, gjerne filmet med små dårlige kameraer.

Det skal de ha ros for.

Men, likevel. Det er snakk om en idiotregjering bestående av medlemmer som knapt nok kan kalles annet enn politiske broilere med fotfeste i en lukrativ gasje og svært så fleksibel arbeidstid. At de må leve på en annen klode virker helt åpenbart. Som et eksempel kan man se det filmet med kamera:

  • Da idiotregjeringen var i opposisjon hylte de at økningen av egenandelen for medisiner var «skatt på sykdom». Da de selv gjorde nøyaktig det samme, altså øket egenandelen for medisiner, så kallte de det «justering i forhold til konsumprisindeksen». Man må være enten idiot eller idiotregjering for å klare å lire av seg sånt.
  • Tidlig i regjeringsperioden ivret regjeringen etter at flere skulle kjøpe dieselbil med partikkelfilter. For å få dette til senket de plutselig avgiftene på slike biler. Og idiotfolket hørte etter, og kjøpte seg dieselbil med partikkelfilter. Bare for å oppleve at regjeringen noen få år senere skrur opp avgiften på diesel igjen til laaaangt over gammelt nivå. Man må være enten idiot eller idiotregjering for å klare noe sånt.
  • Og for ikke å glemme: Manuela Ramin-Osmundsen saken. Pinlig? Veldig. Og for ikke å glemme, del 2: Først husket ikke Åslaug Haga hvem som foreslo å hente inn mobbesjefen Eli Arnstad på en lukrativ konsulentkonktrakt. Men hun sa at «det iallefall ikke var henne». Så gikk det to uker, og jammen meg altså, nå husket plutselig Åslaug Haga hvem det var som foreslo å hente inn mobberen Eli Arnstad på lukrativ konsulentkontrakt: Det var rett og slett hun selv. Pinlig? Veldig.

Forhåpentligvis lærer idiotfolket av dette, og velger bort idiotregjeringen ved første og beste valg. Mest sannsynlig skjer det ikke. Idiotfolket består nemlig av idioter, og idiotiet avler altså idioti. Ny idiotregjering, altså. Det er ganske morsomt. Først klager idiotfolket på alle løftebruddene, alle skatteøkningene, alle avgiftsøkningene, alle de pinlige sakene og alt sammen. Deretter går de inn i valglokalet og stemmer akkurat det samme som de gjorde sist.

Helt fantastisk.

(Dette er den flotte Linni Meister. Hvorfor et bilde av Linni Meister i denne artikkelen om idiotregjeringen, spør du? Fordi vi jo ha at bilde i hver artikkel, og siden idiotregjeringen kun består av idioter og stygge idioter, så velger vi å ha et bilde av Linni Meister i steden. Hva forventet du egentlig? At vi skulle ha et bilde av Magnhild Meltveit Kleppa? Hallo, VI er da ikke idioter heller.)