Igår var en gledens dag for alle skinkeryttere. De får gifte seg i kjerka foran kjolekledde gamle menn som tafser på korgutter hver søndagsskole. Kort fortalt får homoene være like ulykkelige og plaget som oss andre. Det har dem ærlig talt fortjent, etter å ha plaget stakkars kristne trangsynte ut-på-tur mennesker i årevis bare med sitt blotte nærvær.

Vi er tilhengere av alt som irriterer kristne. Så stå på homoer.

Men, vi er imot at homoer skal bli foreldre ved assistert befruktning. Naturen får gå sin gang. Utovertiss og utovertiss blir jo bare søl. Ingen barn av sånt. Så den er grei. Men, her er vi ved kjernen: Vi er motstandere av assistert befruktning for alle!

Vi er rett og slett alt for mange mennesker på denne kloden som det er. Iran tar jo ansvar i denne saken, og henretter folk for.. vel hva som helst. Kina også. Og spørsmålet er vel om vi ikke burde vurdere å kvitte oss med visse elementer her i Norge også. Hva med å starte med de kristne? Trenger vi dem? Helt klart ikke. Vi kan da sikkert finne noen polakker som kan tafse på smågutter for 20 kr timen. Billig og bra.

INGEN MENNESKERETT

Det er da faen ingen menneskerett å få barn. Er du steril? Javel, synd for deg. Jeg har ikke penger. Hvorfor skal du få et barn, når ikke jeg kan få en ferrari? Vi er nødt til å være knallharde i denne saken. Jorda bugner jo over av folk. Bare på ynkelige 100 år har vi beveget oss fra snaue 2 milliarder til over 9 milliarder mennesker. Det betyr i klartekst store problemer for jordkloden. Tenk på at alle disse skal kjøre bil, spise biff, drikke melk, vann og bo i enebolig. Hvor i helvete skal vi gjøre av alle sammen.

Nei, slutt med å lage enda flere barn. Assistert befruktning? Nei. Vi kan jo vurdere saken på nytt hvis folketallet plutselig synker på grunn av en ny svartedauen eller noe, men pr idag er den ukontrollerte befolkningsveksten et kjempeproblem.

ADOPSJON ER GREIT

Vi er for å adoptere. Også for homoer. De barna som blir adopert er jo tross alt allerede satt til verden, så da får vi ta oss av dem. Her kan homoene adoptere omså halve Kina hvis de gidder. Men, assistert befruktning er vi altså motstandere av.

Rett og slett fordi vi allerede er alt for mange her fra før. Vi trenger ikke kunstige barn i tillegg. Vi plages da nok med de snørrunga som allerede er her. Eller hva? Hvor rettferdigheten? Det finnes røykfrie tog, mobilfrie fly og kvinnefrie kirker. Ikke en eneste barnefri plass noe sted!

Hvor er rettferdigheten?