I utgangspunktet var jo ikke ideen til disse to løkene så dum; late som om de blir «ranet» og så leve herrens glade dager i et land uten utleveringsavtale. Enkelt og greit.

Men de to løkene er nå siktet for medvirkelse til ranet av 10 millioner bols fra en verditransport. Hvorfor? Fordi de for det første a-vga til hdmi sprikende forklaringer til politiet, og fordi de for det andre ikke utløste noen som helst alarmer. Dette siste punktet er jo ikke det verste, men de burde jo ha utløst en alarm på slutten av «ranet» for å liksom fjerne en eventuell tvil om de faktisk ble ranet til side.

Deretter kunne jo deres hjelpere ha slått dem i hodet eller noe sånn at de så litt forkomne ut. Akkurat som på film, altså. En glimrende plan. Men, disse var jo ganske dumme, så da gikk det skeis.

For, når de altså skull gjøre noe slikt… så må de jo ha pratet litt på forhånd.. dessuten kjørte de rundt i 4 (!) timer sammen.. da er det JÆVLIG dårlig å ikke ha sammenfallende STORY til politiet!! Hva faen? Man blir jo helt stum. De MÅ da ha sett iallefall én actionfilm i sitt liv, og da MÅ de da ha fått med seg et eller annet? Men, neida.

De ga ulike forklaringer til politiet. Suckers! Årets dummeste ranere er tatt, og det allerede i april. Vil vi se dem i lusekofte i en rettsak snart? Sikkert. Det er jo så «in» med lusekofte i enkelte miljøer.