norgespatriotene
Det «forholdsvis» innvandringsfiendtlige partiet Norgespatriotene kommer til å stille til Stortingsvalg i 2009. Vi applauderer, og håper på stor framgang. For på mange måter er vi jo alle idio.. unnskyld.. patrioter på hver vår måte.

Partiprogrammet er ikke akkurat veldig lang lesning, men dette må jo sees i sammenheng med at Sentralstyret til partiet bare består av to personer. De har likevel klart å få plass sine to viktigste saker, som er:

 1. Nei til musli.. unnskyld.. innvandring
 2. Send musli.. unnskyld.. innvandrerne som er her allerede, hjem.

Viktige saker, helt opplagt. Men det er ikke dette vi i Agurkposten applauderer. Nei, for vi har sett et par klipp på YouTube der disse tullinge.. unnskyld.. idiote.. unnskyld.. patriotene uttaler seg om mye og mangt. Blant annet at de vil kjempe for de såkalte «Norske» verdiene. Siden gjengen bak partiet ikke har ressurser til å definiere disse verdiene, så har vi i Agurkposten vært så snille at vi har definiert de «Norske» verdiene som de mer enn gjerne må kjempe for å bevare:

 • Drikke seg full hver eneste helg på dårlig hjemmebrent blandet med varm Coca-Cola Light (vanlig kulturell aktivitet i store deler av Trøndelag og hele Nord-Norge).
 • Ligge å spy hver søndag (gjengs aktivitet over hele landet)
 • Nordmenn har aldri jobbet mindre, tjent mer, hatt bedre tid og hatt bedre helse, men likevel går Nordmenn rundt og uttaler at «Jeg er bare sååå stressa!» Sytekultur av en annen verden. Må helt klart bevares.
 • Lutefisk. Stor tradisjon i Norge. En fisk som er blitt mishandlet så grundig at den fremdeles skjelver når den blir servert. Blir skyllet ned med skyllevannet Akevitt – også stor tradisjon i Norge.
 • Bunad. Et klesplagg som ikke tåler vann i et land som stort sett består av snø og regn. Dessuten tas bunaden kun fram når det er blitt altfor varmt å bruke den. Stort sett rundt midten av mai.
 • Jan Åge Fjørtoft (trenger vel ingen begrunnelse)
 • Pakketurer til Syden – Nordmenns favorittsyssel sommerstid. (Utfordring: hvis syden også får sitt «Sydenpatriotene» kan jo innvandringsstoppen sette en effektiv stopper for denne aktiviteten)
 • Nordmenns kulturelle kapital består ikke av Opera, Teater eller sånne døve ting. Neida, kulturell kapital i Norge er grilldress, campingvogn og Ole Ivars. Verdt å bevare.
 • Nordmenns høyeste ønske er ikke bedre helsevesen eller fred i verden, men billig øl, billig tobakk og billig bensin. For som Nordmenn flest sier: Hva skal man med fred i verden hvis pilsen koster 65 kr?

Forøvrig finnes det jo visse ting i historien som vi har all grunn til å være stolte av. Fotballlandslagets herjinger i diverse sluttspill er noe vi alle er stolte av, og dessuten har vi jo Vikingtiden.

Flotte greier. Skulle du ønsker å melde deg inn i Norgespatriotene så anbefaler vi lukket avdeling på en psykiatrisk poliklinikk. Der finner du uansett sikkert hele sentralstyret.

NB! Vi hadde tenkt å kalle disse tulli.. unnskyld.. patriotene for «tilbakestående», «mongo» og slike ting, men vi gikk bort fra det da dette ville være blodig fornærmende for de som faktisk er tilbakestående eller mongo.

Forøvrig er visst Kapitalismus anmeldt av disse.

Illustrasjonen under viser utviklingsforløpet blandt norgesidiot… unnskyld norgespatriotenes medlemmer. (Apekatten til høyre som lyder navnet Øyvind Heian ble i juni 2007 dømt til åtte måneders fengsel for besittelse av barneporno, trusler mot politiet og drapstrusler mot justisministeren.)

norgespatriotene