Morsomt. Vi vet hva som skjer etter det Amerikanske presidentvalget – uansett utfall. Faktisk. Helt sikkert. Vi har jo allerede sett hva som skjer. Kall det «se inn i framtiden». Vi kaller det usunn interesse for TV-serier. Tenk bare på det. Vi har to mulige utfall: Barack Obama vinner. Eller: John McCain vinner. Og.. da skjer dette:

Barack Obama vinner valget

Hvis Barack Obama vinner valget, så vet vi hva som skjer. Fordi vi har fulgt med på «24». Akkurat som i «24» er Obama svart og demokrat. Og akkurat som i «24» reddet agenter (kanskje Jack Bauer?) Barack Obama fra et attentatforsøk. Denne gangen fra nynazister. I «24» var det jo hevn for et drap i Bosnia – men det er jo bare en bagatell i en vitenskapelig analyse som dette.

Så vinner Obama.. så blir han dessverre skutt og drept i sesong 4. Altså i 2012. Og så går det et par år før broren faktisk blir president. AS SEEN ON TV!

John McCain vinner valget

Dette har vi sett før. I «Commander in Chief», der en kvinne overtar presidentembetet etter at den egentlige kandidaten dør av et hjerteinnfarkt i seng med en hore. Dette er SLETT ikke usannsynlig utfall hvis John McCain vinner valget. Mannen er jo tross alt 400 år gammel, og sikkert en gammel gris med horer i hver by.

Utfallet er slett ikke usannsynlig. Laaaaangt ifra. Sarah Palin kan veldig raskt bli president.. Så skal det sies at den kvinnelige presidenten bare sitter én eneste periode, fordi hun ønsker å ta seg av barna sine. Og guess what? Datteren til Sarah Palin er gravid..