Sarah «litt sexy til å være så gammel» Palin slapp i går den sjokkerende nyheten om at Barack Obama er terrorist, ifølge TV2. Sjokkerende. Barack Obama er terrorist. Og saken er vanntett – selvsagt. Saken er klinkende klar. Sarah Palin har bevisende klare. Er du klar?

  • Barack Obama bor i samme nabolag som den kjente terroristen Bill Ayers, grunnleggeren av den radikale gruppen Weather Underground. Gruppen sto bak flere bombeangrep på begynnelsen av 1970-tallet, med blant annet Pentagon og Capitol Hill som mål.
  • Obama og Ayers har truffet hverandre opptil flere ganger siden 1995.

Klinkende klare bevis på at Barack Obama er terrorist altså. Bor i samme nabolag som en terrorist.. har truffet ham på gaten opptil flere ganger (virkelig sjokkerende å treffe naboer på gaten, vet du).. Kanskje de rett og slett utvekslet et smil eller et hilsende blikk i det de tilfeldigvis gikk ut med søpla omtrent samtidig en søndag? Vel, i så tilfelle er ikke bare Obama terrorist – nei, da er han jo DYPT involvert i en terroristorganisasjon i tillegg. Perlevenner må de jo være. Ingenting av dette er tilfeldig. Ingenting. Bevisene er klokkeklare.

Og så over til noen andre sjokkerende skandaler:

  • Justisminister Knut Storberget er kriminell. Han har opptil flere ganger de siste 3 åra truffet farlige kriminelle og faktisk pratet med dem. Knut Storberget er livsfarlig, en forbrytervenn og mest sannsynlig en terrorist. Nå traff han riktignok de kriminelle som et ledd i sin jobb som justisminister – som blant annet innebærer å undersøke forholdene i norske fengsler – men likevel: bevisene er jo klokkeklare.
  • Statsminister Jens Stoltenberg og utenriksminister Jonas Gahr Støre er medlemmer av Al Quaida. Helt sant! Hør bare på dette: Jens og Jonas besøkte Afghanistan i fjor. I løpet av deres besøk kjørte den pansrede bilen deres forbi en nedlagt bensinstasjon i Kabul. Innehaveren (som er død) av bensinstasjonen har en søster som er gift med svogeren til en som for bare femten år siden drakk melk fra et glass. Og vet du hva? Osama Bin Laden drikker melk!!!!! Kan bildet bli noe klarere??? Nei, Jonas og Jens er jo helt OPPLAGT terrorister. Vet Siv Jensen dette? Neivel, vi skal ringe henne.

Noen som har nummeret til Siv Jensen?