Agurkposten kan som første seriøse nyhetsmedium melde den sjokkerende nyheten som at Pia Tjelta – også kjent som Norges mest sexy kvinne – idag har bestemt seg for å gi seg som skuespiller og heller satse på en karriere som sykepleier.

Hun skal i første omgang jobbe i en vikarstilling på Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN) ved Reumatologisk avdeling, men det er mulig at hun blir fast ansatt etterhvert. Pia Tjeltas arbeidsoppgaver vil bli å være behjelpelig på avdelingens dagenhet i 6.etasje – en enhet som behandler pasientene med de nye biologiske medisinene av typen Humira, Remicade, Enbrel og Orencia. Tjelta vil måle blodtrykk, sjekke tempraturen og dessuten hente en del kaffe.

Pasientene mottar medisinene intravenøst, sittende i noen ganske så luksuriøse stoler fra Ekornes, og Pia Tjeltas oppgave blir dermed å sørge for at pasientene alltid har det så behagelig som mulig.

Noe som absolutt blir en lett oppgave for Pia, siden hun jo er grisedeilig.

Pia tok sykepleierutdanning på Høyskolen i Oslo i årene 1997 til 2000. Hun stod til laud, og har under årene som skuespiller jobbet som hjelpepleier i Oslo Kommune i enkelte sommerferier. Skuespillerkollegaer Agurkposten har snakket med beklager at Pia Tjelta nå trekker seg fra bransjen, men ønsker henne lykke til i sin nye jobb som sykepleier.

Pia Tjelta svarte ikke på våre henvendelser på telefon idag, noe som kanskje ikke var så rart siden vi ikke har nummeret hennes. Men, de som jobbet på Peppes Pizza kunne iallefall ikke si noe om saken – så da sier vi bare at Pia Tjelta ikke svarte på våre henvendelser. Vi nøyer oss heller med å publisere de første bildene av Pia Tjelta på jobb på Reumatologisk Avdeling på UNN, dagenheten, 6.etasje: