En Norsk hest er tatt i doping, melder VG idag: – Jeg er sjokkert, og har ingen forklaring på hvordan hesten kan ha testet positivt på dette stoffet, sa rytteren Tony Andre Hansen da han hadde et kort møte med pressen torsdag kveld.

En av grunnene til den store usikkerheten rundt dette med den dopede hesten er etter det Agurkposten erfarer at ingen av rytterne på det Norske OL-laget faktisk snakker Hest. – Vi klarer ikke å kommunisere med hester på samme måte som vi snakker med mennesker. Vi forstår ikke hva hesten sier.

Etter det Agurkposten nå i ettermiddag har klart å bringe på det rene skal det Norske OL-laget i Sprangridning hente inn ekstern kompetanse for å få avdekket forholdene rundt dopingen. Hesten skal rett og slett få forklare seg på sitt eget morsmål. En fjerne kilde til det Norske laget bekrefter dette via en engel nå i ettermiddag: – Vi har kontaktet Prinsesse Marta Louise som tidligere har gitt uttrykk for at hun kan snakke med hester. Vi håper at vi gjennom dette kan komme til bunns i denne saken.

Slottet svarte ikke på Agurkpostens henvendelser idag.

Diskuter hest her – hesteforum