Lever du i et forhold, så har du alltids muligheten til å være utro. Single har naturligvis ingen slik mulighet. Mange kaller dette diskriminerende, men sannheten er vel heller at forhold er vanskelige greier – og noen fordeler må da også forholdfolka ha liksom.

Ok, du har planer om å være utro. Da er det et sett regler det er viktig å følge. Noen “kjøreregler” for å si det på den måten. Sosial- og helsedepartementet har utarbeidet disse reglene, så dette er slettes ikke noe jeg bare finner på, hvis du lurte.

1. Man puler oppover, ikke nedover
Noe av det viktigste for potensiellt utro mennesker er å velge riktig. Det er ingen vits å være utro hvis du puler deg nedover. Altså; den du er utro med, må være bedre enn den du er utro mot. Er dama di vanvittig sexy, ala Anita Reinton Utgård eller Rebecca Tysnes, sliter du litt. Utvalget er ikke akkurat enormt. Ser dama di derimot ut som en vrengt skosåle, har du mye å velge blant. Prinsippet er egentlig enkelt. Er dama di allmennpraktiserende lege, må du være utro med en kirurg for eksempel.

2. Hold kjeft om utroskapet
Uhyre viktig punkt. Har du først vært utro, er det ikke lurt å snakke om det – til noen som helst egentlig. Helst bør du utføre utroskapet iført en svart søppelsekk, for å bevare full anonymitet. Husk at kvinner prater sammen. Dama di får nok vite om sidespranget ditt før eller siden. Det burde være unødvendig å påpeke at du ikke bør etterlate noen spor. Ta en dusj. Få vekk lukta av en annen kvinne. Lukter du dameparfyme hver gang du har arbeidet “overtid” er det ganske mistenkelig egentlig. Så fremt du ikke er kvinne da, selvsagt.

3. Strategier hvis du blir tatt
Du blir nok tatt til slutt. En eller annen gang kommer du til å bli avslørt. Da er gode råd dyre. Eller ikke egentlig, her er de; gratis.

a) Nekt for alt.
Vanskelig. Men, kan gå hvis du er veldig overbevisende. Du bør ha god trening i å overbevise andre, med andre ord. Politikere er et eksempel på folk som kan snakke om et tema i tre timer uten å si noe som helst. Se Holmgang. Lær av nektingens mestere.

b) Du gjorde det for forholdets skyld
Dette er et sjansespill. Og bør egentlig bare benyttes av profesjonelle. Tanken her er å overbevise henne/ham om at du var utro på grunn av at du ville gjøre forholdet deres bedre. Hvorfor det da, spør du? Jo, sex er viktig i et forhold. Ganske viktig faktisk. Og, det sier seg egentlig selv; desto bedre du er i senga, desto bedre har partneren det mens dere har sex. Enkelt og greit. Og hvordan blir man bedre i senga? Man trener. Jeg kan gi et eksempel på hvordan en slik unnskyldning/forklaring høres ut:

Hun: Satans hestpeis! Du har vært utro! (masse banneord) Jeg hater deg!

Du: Slapp av kjære. Jeg gjorde det for din skyld. Du klager jo bestandig over at jeg er dårlig i senga. Jeg vil kunne tilfredstille deg best mulig. Og da var jeg nødt til å trene litt. Rosenborg blir ikke bedre av å spille internkamper. De må ut å spille treningskamper mot andre lag. Dette er helt elementært, og en viktig del av all form for prestasjonsrettet aktivitet. Og, jeg brukte selvsagt ingenting av være felles midler. Jeg kunne jo bare brukt en prostituert, men det koster penger. Nei, jeg var mye lurere enn det; jeg benyttet meg av en villig venninne av deg. Hun er har vært så ensom også. På denne måten drar både du og henne store fordeler av dette. Du får en bedre elsker, og hun fikk føle sårt savnet nærhet. Jeg, på min side, er bare glad for å kunne hjelpe til.

Hun: Åja, sånn. Takk da!

Ok, dette er vanskelig å få til. Benytt deg bare av dette hvis du er sikker på hva du gjør. Hvis noen har benyttet denne metoden, del gjerne dine erfaringer i en kommentar.

4. Gjør det slutt
Lets face it; er du utro mot noen, har du gått over grensen. Gjør det heller slutt enn å føre henne bak lyset. Det er det beste for begge parter.