Når det gjelder dildoer, så er mange ulike typer å velge i. Noen er naturtro, mens andre setter fokus på funksjonalitet. Enkelte har en vibrerende effekt, mens andre har et materiale som stimulerer klitoris og skjede. Hva man skal velge når man kjøper en dildo er opp til hver og en, men her er noen ting som gjør at noen er billigere enn andre.

Billige dildoer av glass

En av grunnene til at en dildo av glass er billig, er fordi det er rimelig å fremstille. Man trenger ikke være redd for at dette er en farlig beskjeftigelse, da glasset er herdet i ekstrem temperatur. Det gjør glasset uknuselig og robust. Glassdildoen er best til pirring og sexlek.

Rimelige massasjestaver av silikon

Dildoer av silikon er naturtro når det gjelder materialet. Disse dildoene kan variere i farge og størrelse, noe som gjør leken moro. Silikon er rimelig å fremstille og kan formes i uendelig mange størrelser og fasonger.

Materialet PVC

Denne typen plast gir brukeren en deilig følelse av dampende sex. PVC er et materiale som minner om hud fordi den både er myk og hard. Denne polymeren er en slags vinylstoff som er lett å farge og forme.

Hvorfor kjøpe en billig dildo?

Det er jo mange grunner til at du skal velge den billige staven. For det første gir den deg den nytelsen du søker, og for det andre er helseeffekten uvurderlig. De er veldig enkle å rengjøre og passer for de fleste.

Det er lett å skaffe seg en slik kjepp! For eksempel ved å handle i en nettbutikk som gjør kjøpet diskret og behagelig. Når pakken ankommer postkassen, vil endorfinene bruse i blodet. Selv om du kanskje heller ville hatt med postmannen i senga, så vil en slik dildo gjøre nytta.