Rosenborg Ballklubb ligger såvidt over nedrykksplass i Tippeligaen. Ganske spesielt, når man tar i betraktning at Rosenborg har de udiskutabelt beste spillerne, det største budsjettet, de beste trenerne, den beste stadion, de mest ihuga supporterne og rent generelt de største ressursene på alle områder. Steffen Iversen tjener mer i Rosenborg enn det Bodø/Glimt omsetter for i løpet av 10 år.

Likevel går det altså rett i dass. En del av forklaringen kan jo være at spissene er helt ubrukelige. Steffen Iversen blir stort sett skadet etter 5 minutter, Yousef Kone er for å dårlig og de øvrige spissene vil helst spille på kanten. Tar vi med at landslagsspilleren Alex Tettey ba om å få slippe å spille mot Vålerenga fordi han etter eget utsagn var i for dårlig form, men likevel ble tvunget på banen – ja så har man et komplett bilde.

Men, frykt ikke. Snart er Rosenborg på god gammel vei oppover på tabellen igjen. Den nye treneren Hamren har, som alle andre nyansatte trenere, planer om å hente inn noen virkelig toppspillere. På brakka og i mediene blir det spekulert i navn som Christiano Ronaldo og Steven Gerrard, men Agurkposten kan som første seriøse nyhetsmedium frambringe sannheten:

Rosenborg skal nemlig hente inn en kvinne. Ok, så er dette kanskje ikke blant de mer feminine kvinnene i verden, men likefullt; kvinnegruppa Ottar og likestillingsministeren er fra seg av begeistring. Ivanka Press, som hun heter, er fra gamle DDR, og er oppfostret i Iran – der hun hadde en sommerjobb som innebar å rive armene av tyver. I ungdomsårene jobbet hun som okse på onkelens plantasje og i det siste har hun spillt en avgjørende rolle i Frisk/Bærums kamp for opprykk til sjette divisjon – avdeling vest. Prisen skal ligge på rundt 14 millioner kroner. Rosenborg er veldig fornøyde, og uttaler i en pressemelding at «vi har store forventninger, og håper jo at det skal bli mer livlig i garderoben framover. Christer Basma har nemlig klaget en del på gnagsår i fiseringen. Her ser vi klare muligheter for et styrket fellesskap og en bedre lagmoral!»

Ivanka Press (bildet under) antas å debutere allerede på fredag: