Dagbladet melder idag at Irland er «verdens beste drikkeland«. Eller best og best; «verste drikkeland» er vel kanskje en mer korrekt beskrivelse. Etter sigende drikker 48% av alle Irske menn seg dritings minst én gang i uka. Det er ekstremt skremmende faktisk. At det er mulig å være så teit.

Rent personlig er redaktøren en fanatisk avholdsmann, og hadde helst sett at Alkohol hadde blitt forbudt en gang for alle. Rett og slett fordi alkoholens virkninger belaster samfunnet i så ekstreme mengder at det nesten blir for drøyt enkelte ganger. Se mandagsutgaven av hvilken som helst lokal- eller regionalavis for å forstå hva jeg mener. Side 3 til 17 er som oftest forbeholdt overskrifter av typen «Slo ned dørvakt», «Jente (19) gjengvoldtatt», «Først på legevakten, deretter på glattcella» og så videre. Den eneste løsningen er faktisk et totalforbud. Få vekk faenskapet. Vi har fått nok nå.

Et meget godt eksempel på hva som kan skje hvis man drikker seg dritings er følgende bilde av den dummeste, mest unødvendige og minst flatterende tatovering jeg noensinne har sett:

disgust.jpg

Dette er så jævlig at jeg nesten mister både munn og mele. For ordens skyld: Jeg VET ikke om denne idiotien ble tatt i fylla, da jeg (heldigvis) ikke kjenner vedkommende som har denne tatovert på vommen. Det at jeg bruker denne tatoveringen som et eksempel på hvor mye teit og dumt folk gjør i fylla, handler vel mest om at jeg håper – for denne karens skyld – at dette ble gjennomført i fylla. For HERREGUD hvis dette ble gjennomført i edru tilstand.

Det er nesten så jeg fremmer et forslag om at det må bli kriminelt å gjøre dumme ting. Altså at man kan straffeforfølges kun for å være en jævla idiot. Men, dette er selvsagt umulig å gjennomføre:

Vi har rett og slett ikke plass i fengslene til alle medlemmene i Fremskrittspartiet.