Pia Tjelta har vært noen og enhvers fuktige drøm siden hun slo igjennom i «Buddy» for en hel haug år siden. Siden den gang har hun, Ane Dahl Torp, Nicolai Cleve Broch og Aksel Hennie spilt i samtlige Norske filmer som har sett lyset. Det er jo greit at skuespillermiljøet kanskje ikke er det absolutt største her i verden, men det begynner jo å bli litt pinlig dette.

Anyway, i den nye filmen om Varg Veum kan vi se Pia Tjelta i en heftig sexscene med Trond Espen Seim – som går for å være alle Norske kvinners drømmemann visstnok. Og mannen landet da den uberdeilige Anita Reinton Utgård for noen år siden også – så det er mulig det ligger noe i dette at han ansees som såkalt «kjekk og barsk» (ikke helt ulikt redaktøren, red.).

Rent personlig synes Redaktøren den vakreste og mest sexy kvinne i denne verden er Hayden Panettiere, men det er en annen sak – Pia Tjelta er jo slett ikke verst hun heller med sine svært så kvinnelige former, sensuelle stemme og vakre armer. Hun er rett og slett litt sexy, Pia Tjelta. Ikke helt som Hayden Panettiere selvsagt, men hvem faen er vel det?

I Norge er Pia dronning. Og i kontraktene hun skriver under på så står det at filmscenene kan inneholde sexscener. Det forhindrer ikke Pia å skrive under kontraktene og dermed får vi se slike bilder rulle over kinolerettet. selvfølgelig er filmselskapene glade for at skuespillerne skriver under på slike kontrakter, men de som gleder seg mest over det er slike som oss, som ellers alrdri får se vakre, pene, kjente mennesker lett avkledt.

Her er noen screenshots fra filmen der Pia Tjelta altså har sex med Trond Espen Seim:

ishot-81.jpg

ishot-87.jpg

Fillern, det er veldig dumt at det er så mørkt i rommet. Redaksjonen har nå sendt av gårde en pakke med skarpe ledlys slik at de kan se hverandre skikkelig godt neste gang de har sex. Og det skjer vel rimelig ofte… Vi sendte med en dimmer også i tilfelle det blir alt for lyst. Romantikken bør holdes ved like med passelig mørke.

ishot-82.jpg

ishot-83.jpg

Hmmm… stusselig at det ikke er en sterk lyspære i det rommet…

ishot-84.jpg

ishot-85.jpg