Premiere på ny sesong av Search Party

TNTs originalserie Search Party er tilbake med en etterlengtet andre sesong. I Norge finner premieren sted bare én dag etter den amerikanske premieren, og det skjer kun på TNT. To nye episoder av Search Party vil bli sendt hver mandag kl. 21.55 med start 20. november.

Dory (Alia Shawkat), Portia (Meredith Hagner), Elliott (John Early) og Drew (John Reynolds) må håndtere de katastrofale konsekvensene av å spore opp den savnede klassekameraten Chantal (Clare McNulty) i sesong to av TNTs mørke komedie Search Party. Etter hvert som vennenes paranoia vokser, blir forholdet deres satt på prøve og det blir stadig vanskeligere å stole på at ingen vil oppdage gruppens hemmelighet. Disse privilegerte, selvopptatte unge menneskene er i fare.

Search Party kan skilte med et skuespillerensemble som består av Alia Shawkat, Meredith Hagner, John Early, John Reynolds og Brandon Micheal Hall og med Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers, Michael Showalter, Lilly Burns og Tony Hernandez som utøvende produsenter. Serien er produsert av Turners Studio T i samarbeid med Jax Media.

Sesong 1 av Search Part sesong har mottatt gode kritikker bl.a. fra Vanity Fair som skriver: «Et annet av årets markante høydepunkter av millennium-kultur», og Buzzfeed skriver: «… Search Party er en inspirerende undersøkelse av følelsesløsheten som har gjennomsyret en hel generasjon selvopptatte tapere. Den er også latterlig morsomt på en måte som er like mye deprimerende som inspirerende».