Spiller du det ekstremt voldelige «Grand Theft Auto»? Ja, i så tilfelle er det store sjanser for at du ender opp som drapsmann. En ny undersøkelse om Samfunn, Spill, Filmer og TV-Serier initiert av organiasjonen F.U.C.K.E.D. U.P. (Females Under Constant Kelloggs Eura Dressing – Upper Philadelphia) slår dette fast. Sjokkrapporten som det blir henvist til fra flere sentrale aviser over hele verden idag, inneholder dramatiske tall:

  • 25% av de som spiller Grand Theft Auto blir drapsmenn
  • 34% av de som spiller «Sega Rally» får kontrakt med Subarus VM-Rally Team. (Petter Solberg har ikke spilt Sega Rally de siste sesongene, og det forklarer de dårlige resultatene i det siste.)
  • 88% av de som ser Tv-Serien «Frustrerte Fruer» som går på TV2 ender opp med å ligge med gartneren sin, dessuten underslår de mannens penger, men ender (dessverre) sjelden opp med å se ut som Eva Longoria.
  • 90% av de kommende deltakerne i sommerens OL i Kina har sluttet med den tradisjonelle treningen og har erstattet denne med å spille «Track & Field II» på Nintendo. De føler de får mer utbytte av spillingen, men roerne klager på at roøvelsen i spillet ikke er optimal. Maraton-løperne har også klaget en del på at de har jævla vondt i tommelen etter endt treningsdag.
  • 100% av de kristne er mer eller mindre hjernevasket, og har dessuten store problemer i sengen. Dette forklares i undersøkelsen hovedsaklig ut ifra at kristne flest ser ut som Valgjerd Svarstad Haugland.
  • 45% av de som fulgte serien «Friends» og hadde «Ross» som favorittkarakter endte opp med å gifte seg 3 ganger – hvorav én av gangene med en lesbisk kvinne – og fikk dessuten barn i fylla med sin beste venn. Barnet endte av en eller annen grunn alltid opp med å hete «Emma».

Sett utifra denne undersøkelsen er det fullt forståelig at både den sjokkerende animerte sex-sekvensen fra «halvseint» og visningen av voldscener fra spillet «Age of Conan» i Norge rundt nå blir klaget inn for Kringkastingsrådet. Spesielt den animerte sex-sekvensen må ansees som forstyrrende. Kristne har jo flere ganger påpekt at barn som er oppe så sent om kvelden at de faktisk fikk se sekvensen for det første som oftest ender opp i fengsel siden foreldrene er uskikket til å ta seg av barn, men at de for det andre stort sett ender opp som pedofile eller med andre alvorlige seksuelle forstyrrelser.

Vi håper virkelig NRK blir dømt i denne saken, og kommer til å følge opp med flere sjokkerende undersøkelser hvis vi skulle se det som nødvendig! Om nødvendig kommer vi til og med til å finne opp undersøkelsene selv!

(overtramp 1: lukk øynene, for ser du dette ender du opp som pedofil!)

(overtramp 2: lukk øynene, for ser du dette er det 88% sjanse for at du kutter hodet av noen!)

Forøvrig. Hvem ser egentlig «Norge rundt» sånn egentlig? Er ikke det å følge med på «Norge rundt» et stort faresignal i seg selv? Hvis vi møter noen som sier de følger med på «Norge rundt», så tar iallefall vi beina på nakken og kommer oss til helvete vekk.

Særlig hvis de spiller Grand Theft Auto også.