Negativiteten har hatt gode vekstvilkår i Norge den siste tiden. Negativiteten har blitt dullet med og vannet etter alle kunstens regler til den står der, som en bauta, og kan kose seg i all sin herlighet og skue ut over sitt underdanige folk. Som en konge, bare med litt mer makt og litt færre grå hår.

Negativitetens nære slektning syting har også hatt en fremmarsj av markant karakter. Vi har aldri jobbet mindre, hatt bedre råd, lengre ferier, bedre helsevesen, skoler og fjernsynsprogrammer. Likevel vil sytingen ingen ende ta. Hysteriske småbarnsforeldre syter over at vannet i barnebassenget på luksushotellet i Syden ikke er varmt nok. Vannet er varmt, det er ikke det – men det er ikke varmt nok. Og så har vi denne evinnelige klagingen på veiene. Tøvete, spesielt når man tar med i ligningen at halvparten av bilistene faktisk har store firehjulstrekkere. Har du sett Erna Solberg i veidebatten? Hun klager sin nød og kaller veiene en «skam». Så får se bildene.

Lange, lange, lange, lange sletter. To felt i hver retning. Ikke et tre i nærheten. Ikke en gang en kvist sperrer for sikten. Og på slike veier dør det tusenvis hvert jævla år.

Men, her er løsningen på alle probleme: Slapp av. Det går bra. Ikke vær så negativ!! Se positivt på ting, så går alt så mye bedre. Kast negativiteteten og sytingen på dør! Sperr opp øynene og vær glad! Siden dette er vanskelig for deg, som sikkert har både negativiteteten og sytingen som nærmeste naboer, gir vi deg her en liten oppskrift på argumenter du kan bruke neste gang en eller annen negativ fjott ønsker å belaste ditt glade sinn med sine mørke tanker:

Dårlige veier

Petter Solberg tjener millioner av kroner på å kjøre bil på dårlige veier. Det kan du også gjøre, forutsatt at du kjører på dårlige veier og får litt trening. Enhver norsk vei kan lett ansees som en brukbar treningsarena. Desto verre vei, desto bedre. Veiene i Finnmark er de verste, så det anbefales å legge en treningshelg dit.

Dårlige veier er også en kjempefordel fordi mange dør på dem. Vi er pr definisjon alt for mange mennesker på denne planeten allerede. Ressursgrunnlaget er for tynt. Noen må bort. Drepte i trafikken er dermed utpreget positivt. Spesielt hvis de er tjukke. Eller Trøndere. Eller har en slitsom dialekt.

Dårlig helsevesen

Det finnes ikke dårlig helsevesen i Norge, men likevel: folk klager og syter. Leste du punktet over om at vi er for mange på denne kloden, så skjønner du at det «dårlige» helsevesenet bare er en fordel. Dessuten fører et dårlig helsevesen til at de svakeste dør først.

Og det er bra, og helst bør de svakeste dø før de får sjansen til å formere seg. Genene har bare godt av å bli kvitt litt grums. Kort fortalt betyr dette at den sterkeste overlever. Spis, eller bli spist.

Dessuten har vi i de høyere klassene av folket uansett private klinikker vi kan gå til hvis behovet skulle melde seg.

Fyllekjøring

Typisk sytete holdning. Fyllekjøring er farlig, liksom. Nei! Nå må vi slutte å være så negative!! Husk at de aller fleste fyllekjøringer ender bra! Man kommer seg hjem i seng og den greia der, uten å belaste taxinæringen. Som i seg selv er positivt. Fordi:

1. Taxinæringen snyter på skatten. Å ta taxi er dermed en direkte støtte for svart arbeid. Og svart arbeid fører til en dårligere velferdsstat.

2. Taxier blir kjørt av pakkiser. Og desto flere pakkiser vi har i Norge, desto bedre gjør FrP det i valg. Å ikke ta taxi er dermed en støtte til opprettholdelse av demokratiet. Og det er et slag mot fordummingen i samfunnet. Se for deg Vidar Kleppe som utenriksminister. Å kjøre hjem i fylla holder FrP ute av regjeringskontorene!

Dessuten fører fyll til mer grensehandel. Det er bare bra, for vi må pleie våre vennskap. Uten venner blir vi alene, og alene er ingen hyggelig tilstand. Kjør derfor i fylla til sverige og kjøp en dunk vin.

På tilbaketuren kan du stoppe og slå ihjel en lege, og kanskje knuse noen vindu på et sykehjem, før du øver deg på rallykjøring etter E18 inn mot Oslo.

VI ER SIKRE PÅ AT DET GÅR BRA!