bankekona.jpg

Norske menn blir bare feitere og feitere. Vi mannfolk er i en elendig forfatning. Samtidig har Tor Erling Staff (ja, han advokaten..) vært på banen og snakket litt om at innvandrere burde få strafferabatt hvis de banker kjerringa – fordi det er vanlig å gjøre det der de kommer fra.

Agurkposten roser Staff. Endelig tørr noen si det vi alle har ment i alle år; at å banke kjerringa faktisk er en nødvendighet – og må sees på som en like triviell aktivitet som tv-titting og Grandiosa-slafsing. AG har opptil flere ganger i det siste faktisk… tøft for oss dette.. men det må sies.. aaa!!!blir så forbanna… og litt trist.. snufs.. tatt den kvinnelige medarbeideren vår i ha løsnet på det tauet vi har bunnet henne fast med til kjøkkenet!

Hva faen??? Det går jo faen nesten ikke ann å få det verre! Det neste blir vel at hun får se på tv også. Og kanskje få være i stua. Hallo. Hva faen tror hun den løpestrengen hun har fått sydd inn i ryggen og som gjør at hun bare kan springe mellom kjøkkenet og soverommet er til for? Tror hun den jævla løpestrengen bare er pynt??

Ingen tvil. Her må det oppstramming til! Unnskyld: «disiplinering», kalles det visst på muslimsk. Anyway, siden Agurkposten ikke har hatt for vane å være så voldsomt voldelige av oss (utenom mot han ni-åringen med briller da..), så har vi forhørt oss hos de som har peiling. Ja, du gjettet det. Vi har ringt ekspertene på konedisplinering. De beste i verden. Riktig:

Vi har ringt en fyr i Iran.

Og han kunne fortelle noen enkle øvelser vi kan gjøre, som ikke bare strammer opp (unnskyld: disiplinerer..) kjerringa, men som også får oss litt i form samtidig! Dette er to fluer i en stor smekk. Ei disiplinert kjerring og mindre ØL-vom.

Øvelse 1 er ganske enkel: Balltre. Arm. Slå. Gjenta. Gjenta. Gjenta. Til du ser at hun begynner å føye seg. Deretter er det bare å knalle på et par ganger til. For å få bort vommen. Denne øvelsen er ikke bare enkel å utføre, den kan i tillegg utføres hvor enn det skulle være. Men vær forsiktig med store offentlige områder. Vær særlig på vakt hvis du har ment å gjennomføre denne øvelsen inne i lokalene til Kvinnegruppa Ottar, for da kan det hende du får deg noen lusinger fra noen damer som alle sammen var på landslaget i kulestøting.

Øvelsen er glimrende for Bi- og Triceps. Og, hvis kjerringa legger seg på gulvet får du brukt ryggmusklene i tillegg. God øvelse. Eneste problemet er at du ikke får trent beina noe særlig. Men, hvis du er så heldig at kjerringa di er en liten racer kan det jo hende du må jage henne rundt i leiligheten en stund før du før tak i henne. Det hjelper på, men det er ikke alle som er like heldige på dette området.

Øvelse 2 er også enkel og grei. Det går ganske enkelt ut på å sparke henne til du finner henne disiplinert nok. Selvsagt glimrende for beinmusklene dette. Spesielt knærne og leggene får kjørt seg. Kan være en fordel å varme opp før denne, da det er lett å pådra seg strekk hvis du starter disiplineringen på kalde muskler. Ta deg en joggetur først.

For å få kjørt litt på lårene, kan du rive tak i håret hennes og bøye henne ned mot bakken. Kjør deretter kneet rett i trynet på henne. Dette tar veldig bra på innsiden av lårene og ikke minst på setemusklene. Kort fortalt; du får strammet henne opp samtidig som rumpa di blir mer sexy.

Husk for all del å tøye ut etter denne, da det er lett få «sur» muskulatur hvis du bare slenger deg i sofaen etter trening. Du kan muligens prøve å «løpe deg litt ned», det er iallefall rådet fra langrennsløperne AG har kontaktet i forbindelse med denne saken.

Øvelse 3: Lei inn noen. Greit nok. Du får ikke trent. Men, hvis du kjører Øvelse 1 på mandag og øvelse 2 på onsdag, så kan du jo leie inn noen for ta seg av disiplineringen på lørdagen – når det er fotballkamp på TVen. Hvem du leier inn er jo selvsagt opp til deg.

Prøv Manpower. De leier til og med ut folk til å sitte i regjeringen, så denne jobben må de da greie. I bakhånd har du alltids Adecco, men de sponser blant annet 1.divisjon i fotball – så spørs om de er til å stole på med et slikt viktig oppdrag.