Det finnes hundrevis av bettingsider der ute. Med så mye å velge mellom, er det vanskelig selv for en erfaren spiller å velge de aller beste. Her får du noen tips til hvordan du kan finne gode bettingsider å spille på.

Ekspertanmeldelser

For å finne gode norske bettingsider bør du benytte deg av ekspertanmeldelser. Det finnes flere troverdige nettsider som anmelder norske bettingsider (som her). Dessverre finnes det en del andre nettsider som ikke går i dybden for å finne de aller beste bettingsidene. Pass derfor på at du er kritisk til det som blir skrevet. Spesielt når det kommer til sider med tynne anmeldelser.

Kan man alltid stole på anmeldelser? Nei!

Brukeranmeldelser

Brukeranmeldelser kan gi en pekepinn på hvor bra eller dårlig en bettingside er. Det finnes likevel få nettsider med fokus på brukeranmeldelser, slik som for eksempel TripAdvisor er for hoteller og restauranter. Hvis du leter litt vil du derimot finne en rekke foruminnlegg, samt kommentarer på diverse nettsider.

Norske bettingsider

For de fleste av oss lønner det seg å spille på norske bettingsider. Da vil du få hele nettsiden på norsk. Samtidig får du hjelp på norsk dersom du skulle trenge det. Det er spesielt her det kan oppstå misforståelser dersom du ikke snakker engelsk helt flytende. Og når det kommer til penger, er det noe du mest sannsynlig ønsker å unngå.

Hos norske bettingsider vil du alltid kunne spille med norske kroner. Du tenker kanskje at det er en bagatell, og det gjør ikke noe om du spiller med euro, dollar eller norske kroner. Det er derimot ikke helt korrekt, ettersom du vil være nødt til å betale et vekslingsgebyr om du setter inn penger med en annen valuta enn det spillsiden opererer med. Det er kjedelig å sette inn 1000 kroner i casinoet, for deretter å bare kun spille med en sum tilsvarende 900 norske kroner.

Hvor god er oddsen?

Hvor god oddsen er hos de ulike spillsidene har selvfølgelig noe å si. Gjør en undersøkelse på markedene du ofte spiller på. Hvis du for eksempel nesten bare spiller på Premier League og Champions League, sjekker du oddsen på disse kampene. Men om du nesten bare spiller på tennis sjekker du selvfølgelig oddsen der i stedet.

Det er store forskjeller i oddsen for Premier League og Champions League på de forskjellige bettingsidene…

Får du en oddsbonus?

En oddsbonus er nærmest en selvfølge nå om dagen. Hvis du ikke har registrert en bruker hos bettingsiden vil du nesten alltid ha muligheten til å få en velkomstbonus. Hvor god bonusen er kommer an på flere faktorer:

  • Gratisspill. Hvis du får et gitt antall gratisspill uten å måtte gjøre et innskudd er det sett på som en meget god bonus. Verdien på spillet vil selvfølgelig ha noe å si, og det vil også omsetningskravet gjøre (se lenger ned).
  • Prosent. Hvis det er en match bonus, hvor mange prosent matcher bettingsiden innskuddet ditt med? Er det 100 %, 200 %, 500 % eller bare 50 %? Generelt jo høyere prosent, jo bedre er bonusen.
  • Opptil hvor mye? Når du får en match bonus vil det alltid være et tak på hvor mye du kan få i bonus. Et eksempel kan være 100 % opptil 500 kr. Da vil det meste du kan få være 500 kr. En bonus på 100 % opptil 1000 kr vil være bedre enn 100 % opptil 500 kr så fremt du ønsker å sette inn mer penger enn 500 kr.
  • Omsetningskrav. Hvor mye er omsetningskravet? Bonusen du får er bonuspenger og du må nå dette kravet før de blir gjort om til ekte penger. Når de er blitt gjort om kan du ta de ut. Enkelt sagt er det antall ganger du må satse beløpet før du kan ta ut pengene.
  • Over hvilken odds. Omsetningskravet vil gjerne måtte satser over en gitt odds. For eksempel teller det kun mot omsetningskravet om oddsen på kampen er over 1.50. Jo lavere odds-krav, jo bedre er det.