King.com

Dette er en nettside som har det meste av en type spill som strategi, kortspill, action-spill og sportsspill. King.com er lagt opp som freemium. Dette betyr at de er gratis å spille, men at man kan betale for premium-fordeler. Dette kan være forskjellige egenskaper ved spilleren, som hurtighet og styrke, eller andre kunstige eiendeler, slik som våpen og helsedrikker. Det kan også være helt abstrakte ting som ekstra liv eller fordelaktige trinn. Mange kjenner seg igjen når man nevner ”Candy Crush” eller ”Farmville”, som er spill som stammer fra King.com.

Et slikt nettsted vil at du skal registrere en konto, og dette har med at noen av spillene koster penger, og i tillegg har pengepremier.

Jayisgames.com

Jayisgames tilbyr gratis spill på internett med mange kule spill. De har spill i mange sjangre slik som arkadespill, skyte-spill, RPG-spill, puslespill og indie-spill. Det er gjerne spill som er kjent fra andre spillkonsoller, slik som ”Shadow of the Colossus”, ”Minecraft” eller ”Toulouse”.

Det er superenkelt å finne fram til spill man liker på jayisgames, da alle spillene er kategorisert øverst på siden. Og vet man ikke hva man vil spille, kan man gå inn på ”Hot” eller ”Best” kategorien. Da vil man få en oversikt over de mest populære og de de mest populære akkurat nå.

Det finnes tusenvis av slike nettsider, noen bedre enn andre. Derfor bør man ta noen runder på flere sider, før man finner noe som passer best for en selv. Kanskje elsker man å legge kabal, og da kan man finne en side hvor man spesialiserer seg på kortspill. Kanskje elsker man dart og bowlingsspill, da kan man bruke king.com eller royalgames.com. Mulighetene er mange og varierte. Men elsker man å spille spill, så er internett full av spill for liten og for stor.