OL er smått pinlige greier. I Dagbladet leste vi før mesterskapet startet at absolutt alt av billetter var revet vekk, men nå viser det seg at tribunene står tomme. Det er flaut, men fullt forståelig – for ærlig talt folkens, en del av de «idrettene» som det konkurreres i er jo ikke idretter.

Sprangridning for eksempel. Det er ingen idrett. Det er bare jævla homo. Og litt dyreplageri. Tvinge gampen til over alle de hoppene liksom. Homo? Ja. Flaut? Veldig. Særlig når VG slår det stort opp at Norge kan ta medalje i denne «idretten», som jo ikke er noen idrett.

Deltakerne i sprangridning får ha oss unnskyldt, men – hvis dere skal være ærlige med dere selv nå.. er det ikke HESTEN som gjør jobben her??? Dere gjør jo faen ikke en damn shit, bare sitter oppå der og vugger skrevet fram og tilbake til orgasmen tar dere. Det blir jo med ett ganske patetisk når en av deltakerne da sier at: «Jeg måtte bare gjøre mitt. Det var rått å klare dette.»

Vel.. rått av HESTEN ja. Ikke av deg. Det er helt utrolig at dette dyreplageriet er en OL-gren. Sprangridning er altså OL-gren. Konekasting er det ikke. Go figure.

Og jaggu klarer de å skrive tykke bøker om disse greiene også. Go figure 2. Denne boka forteller sikkert hvordan man enklest vogger seg til orgasme også.

Diskuter hest her – hesteforum