Noen gang hørt uttrykket «Rødt hår og fregna – pissa så det regna»? Det har du sikkert hvis du har rødt hår. Miranda Otto på sin side har ganske sikkert aldri hørt uttrykket, til tross for at hun har rødt hår og er så gudommelig vakker at det sikkert regner når hun pisser. For Miranda er fra Australia, og kan sikkert ikke et spøtt norsk.

Men hun kan alvisk. Iallefall noe av det. Hun måtte jo det for å kunne spille rollen som Eowyn i «Ringenes Herre» som gikk sin seiersgang verden over for noen år siden. I den filmen var Miranda Otto fiiiiiin! Man kan si hva man vil om skuespillerne i Ringenes Herre, men at de var særs sexy føler vi ikke blir riktig betegnelse. Sånn foruten Liv Tyler og Miranda Otto da, selvsagt.

Liv Tyler kan vi ikke skrive om i April, siden vi har temaet «Glemte babes». Liv Tyler er rett og slett for kjent. Det er ikke Miranda Otto, til tross for at hun både er vakker og framgangsrik. Hun er en sånn skikkelig skuespiller, og har vunnet masse priser og slikt. Bortsett fra «Ringenes Herre» har hun også spilt sammen med Tom Cruise i «War of the Worlds» – som jo all ærbødighet må kunne ansees for å være blant dette tiårets aller dårligste og kjedeligste filmer.

Men ikke nok med det; Miranda Otto er også en MILF. Altså – hvis du ser lite porno – Mother I’ld Like to Fuck. Som en følge av sin graviditet har hun fått litt større pupper og rent generelt litt mer kjøtt på kroppen. Det gleder vi oss alle over. Og det beste av alt; håret er like rødt.

miranda otto

miranda otto

miranda otto

miranda otto

miranda otto