Månedens tema på Agurkposten er «Glemte Babes». Altså de damene som aldri når opp i kåringene over verdens vakreste kvinner, men som absolutt hadde fortjent en plass på listen. Dette er de glemte damene. Dette er de damene du ofte onanerer til, men som du ikke vet hva heter. Dette er månedens tema.

Isla Fisher er første dame ut. Hun er vel her på berget mest kjent for sin rolle som Sabrina (var det ikke?) i den Australske såpeserien «Home and Away», som ennå går daglig på TV2. De må vel være på episode 20.000 snart, eller hva?

Forøvrig er hun sammen med Borat. Og dessuten har hun spillt i «Wedding Crashers». Ellers er det fint lite hun har foretatt seg. Mulig hun lever på mannens penger. Hvem vet?

Hun er iallefall en liten hottie i ordets rette betydning. Jada. Hun har rødt hår. Og hun har sikkert hørt frasen «rødt hår og fregna, pissa så det regna» opptil flere ganger. Likevel, hun er jo utvilsomt veldig søt. Dessuten har hun veldig søte pupper. De ser ut som omtrent en håndfull. Veldig bra. De disse sikkert forførende når hun blir tatt i misjonærstillingen (fy faen, skjerp deg!) og sikkert enda mer i doggy-stillingen (herregud da, mann!).

Kort sagt. Agurkposten synes hun er flott. Og, det gjør du også, etter å ha sett disse bildene:

isla fisher

isla fisher

isla fisher

isla fisher