Pia Haraldsen er deilig. Hun er hot. Hun er sexy. Og hun er en slags kongelig niese eller noe. Og dessuten var hun det eneste morsomme innslaget i Rikets Røst. Hennes liksom-intervjuer der hun spilte rollen som ekstremt dum og deilig var ofte ganske fornøyelig.

Waschera-programleder Lars Kristian Flemming valgte likevel å håne skjønnheten på direkte TV. Men nå vil han be henne om unnskyldning. Bra. Man skal ikke håne vakre kvinner. Man kan selvsagt håne tjukke mennesker, og dumme mennesker, men de vakre kvinnene skal man bare forgude.

Waschera er da også et fullstendig håpløst og pinlig program fra ende til annen. Du vet, det er et program av den typen som prøver å være «ungt og kult» ved å ha programledere som tror de blir «unge og kule» ved å snu capsen bak-fram og bruke ordet «fresh» i annen hver setning. Omtrent like troverdig som Sven Nordins tolkning av 16-åringen «Nils» i Mot i Brøstet. Og omtrent like pinlig.

Men det er ikke Pia Haraldsen feil, for hun er jo deilig. Og nå har hun forsyne meg fått seg en skikkelig fin nettside også. Som du kan besøke her.

(faksimile piaharaldsen.no)