Redaktørjobben i Agurkposten innebærer som kjent å ligge med noen av verdens vakreste kvinner med jevne mellomrom. Noen uker er det faktisk sånn at forsiden på Seher.no er synonym med trusene som ligger på redaktørens soveromgulv. Harde tak og en hard jobb, men noen må gjøre den.

Dessverre har redaktøren ikke fått noen telefoner fra Ashley Tisdale i det siste. Kanskje hun er skuffet og lei seg etter å ha lest at redaktøren drømte rare drømmer om Farmen-Lene, men hun må da skjønne at redaktøren ikke bare kan drømme om henne! Jeg har da så mange å drømme om! Hun må ta til vett. Men, siden jeg altså ikke vil ha noen konflikter – konfliktsky som jeg er – så bestemte jeg meg for å drømme om en het natt med Ashley Tisdale – sånn for å gjøre opp for meg.

Forberedelsene var som vanlig; først nistirre på bilder av Ashley over en periode på fire timer. Deretter lukke øynene igjen, pusse tennene, pisse litt (tips: ikke tiss med øynene igjen, blir ganske mye søl, mer om det senere..) og deretter ta ganske mange sterke medisiner.

Og det virket som fy. Selvsagt fordi jeg hadde nistirret på bildene du kan se under, der det første jo var en riktig høydare. Se på de flotte underarmene! Se det deilige fettet som henger der! Gud som det må dirre når jeg tar henne hardt i toeren! Fysj og fy.

Forøvrig; jeg anbefaler ikke å pisse med øynene lukket. Jeg endte opp med å vaske og desinfisere badekaret. Ikke bra. Men bra? Ja, Ashley Tisdale er bra: