Kjendis.no melder idag at skihopperen Tom Hilde hopper inn (sjekk det artige ordspillet..) i yndlingsserien vår «Hotel Cæsar», som vises hver ukedag på TV2 på 10 året på rad. Hilde skal visstnok være statist, og Agurkposten kan som første medie melde hvilken rolle hopperen skal ha.

Det viser seg at Vilde – spilt av den vidunderlige Minken Tveitan (mer om henne senere) – tar seg en tur på fjellet for å komme seg litt bort fra alt det vonde etter å ha ligget med Jens August på julebordet. Hun skal rett og slett en tur til hemsedal. Og på veien opp skal Tom Hilde spille en av veistikkene.

Hilde er opprømt over dette spranget i karrieren, men han er litt redd for å ikke klare å gå nok opp i vekt før rollen som veistikke skal spilles. Han er nemlig noe for tynn pr dags dato, og skal i de neste ukene gå på en fetekur for å komme seg opp noen kilo, slik at han faktisk er synlig i rollen.

Hvis jeg ikke går litt opp i vekt er det store sjanser for at jeg vil gå i ett med terrenget. Jeg må dermed legge litt på meg. Dette har jeg stor tro på at skal gå i orden før jeg skal spille rollen som fjerde veistikke til høyre på veien.

Anyway, Minken Tveitan er langt mer interessant enn en stakkars hopper. Minken er rett og slett grisedeilig, og vi skjønner godt at Jens August feide over henne på julebordet. Det hadde vi også gjort hvis vi hadde blitt invitert.

Såpass pop er Minken Tveitan for tiden at hun har fått sin egen fangruppe på Facebook, som inntil videre teller nesten 300 medlemmer. Der kan du blant annet se det synlige bevis for at Minken Tveitan ikke bare er en grisefin dame, men at hun også er en meget fornuftig en også. Hun er nemlig (trommevirvel..) Mac-bruker! Fantastisk! Se bare:

minken tveitan