Det lurvete mannebladet Mann har kapret den smellvakre «artisten» Tone Damli Aaberge. Fantastiske nyheter for alle menn. Nå er det jul igjen, dere! For i desember-utgaven av bladet Mann får vi en julegave som er så sexy at det formerlig smeller i ballene.

Tone poserer nemlig. På en sexy måte. Det er så man nesten blir stum. Endelig. Dette har vi ventet på. Hvilken julegave!!

tone_forside_137312g.jpg

Det blir ikke bedre enn dette. Agurkposten gleder seg noe aldeles vanvittig til å se bildene. I likhet med alle andre menn, selvsagt. Agurkposten ser for seg at svært mange menn blir å hamstre dasspapir for å tørke sperm fra magasinet.

Det blir ikke mer jul enn akkurat det.

Update 28.11.07: Nå har redaksjonen gransket bildene. Og… vi .. er særdeles fornøyde. Takk til bladet mann, takk til Tones foreldre (for å ha produsert noe så hinsides vakkert), takk til fotografen og ikke minst – takk til Tone Damli Aaberge – for at hun har såpass selvinnsikt at hun skjønner at hun ikke kan holde kroppen sin tildekket. For det er jo synd og skam å gjemme bort noe som absolutt må være det vakreste i denne verden.

Hadde Gud skapt noe vakrere enn Tone Damli Aaberge hadde han vel mest sannsynlig beholdt det selv.